Anyám szerint a pasim túl jó hozzám?
Jaj istenem ti mimózák, nagyon tahó egy anya de tényleg, jézusom... Fú de utálom, mikor egy ilyen kis szar kijelentésből már jön a hiszti, hogy de gonosz, meg milyen bunkó. Titeket még nem szólt meg senki életetekben, ha ezt így felpumpáljátok. Kérdező, neked meg ennél nagyobb bajod ne legyen az életben, de komolyan!
Mi van, ha arra gondolt, hogy a sok vadember közül szerencsére kifogtál egy normálisat és ennek adott hangot? Ha azt mondta, hogy becsüld meg, nyilván örül, hogy együtt vagytok. Persze azonnal abból kell kiindulni, hogy a mutter rosszindulatú, így ki lehet írni GYK-ra.
Semmit. Örölj neki, hogy ilyen pasid van. Ez a te értékedet nem csökkenti szerintem.
Én se találnék másik olyat, mint a férjem. :)
Van benne sértés ha jobban belegondolunk, de nyilván örül is annak hogy olyan pasit találtál magadnak akire ő nem számított, és nyilván jó indulatból mondta ki hogy becsüld meg őt nagyon.
A sértés része nyilván az hogy téged picit lealacsonyított ami valóban nem szép, és ha azt vesszük finoman közelítette meg a dolgokat, tehát nem akart ő téged szándékosan megsérteni, de kimondta az őszinte véleményét amit azért nem árt megbecsülni véleményem szerint.
Miben tévedek kedves 15-ös? Ha meg lehordta volna a pasiját, hogy milyen alakkal jön össze, akkor meg azon menne a dili.
Kevés esélyt látok arra, hogy rosszban lenne a szüleivel, különben valószínűleg nem mutatná be nekik a barátját. Ha pedig ez így van, akkor nem gondolom, hogy az anyja direkt bántásból mondana ilyet a saját lányának. A szart ragozzuk egyébként. Ha ennyire rosszul esik neki, akkor meg kérdezze meg, hogy hogy értette, valaki már írta is korábban.
Szerinted ez, szerintem nem, ebből látszik, hogy mennyit tudtunk meg a leírásból. Ezért kéne az anyukájával megbeszélnie ezt, innen nem lehet így segíteni.
Én a nagy általánosságról beszéltem, mikor azt írtam, ezt tapasztaltam mind a saját környezetemben, mind máshol. Nagyon sok a nebántsvirág, akik csak hisztizni tudnak pitiáner dolgokon, túllépni, tenni ellenük meg lusták. Vagy nincsenek hozzászokva ahhoz, ha valaki kicsit keményebben odaszól, aztán már egyből "Jajj de bunkó ;(". Természetesen mindig akad kivétel, elrontottam, elnézést, de mint írtam, én ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!