Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim? Mit...

Miért ilyenek a szüleim? Mit tehetnék ellenük?

Figyelt kérdés
Mindig elvégeztem a házimunkát, sőt a tesómét is. Mindig én járok boltba, postára. Én szoktam kiporszívózni a házat, mindent kitakarítok, mosogatok. A kutyákat is én takarítom, etetem. Emellet nagyon jól tanulok (el is várják), és egy csomó pluszt tanulok mellette. Edzésre is járok, meg hangszert is tanulok. Eddig nem éreztem nyűgnek. De most igen, mert elfelejtettem véletlenül a kutyáknak a bélsarát összeszedni, és kicsi kellet hozzá, hogy ne verjenek meg. A tesóm kinevetett (ő szinte egész nap csak a gépét nyomja {ő 11/f én meg 12/l})
2016. dec. 27. 19:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget mindenkinek :-) Reggel bocsánatot kértek a tegnap esti durva vita miatt, és beszéltem vele... Elsírta magát... Azt mondta, hogy kárpótol, és nem leszek rabszolga (természetesen segítek neki)... Mintha az este alatt kicserélték volna. Vagy csak tényleg ez a beszélgetés kellet. Nagyon furcsa, ahogy most viselkedik. Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
2016. dec. 28. 10:04
 12/13 A kérdező kommentje:
*anyával beszéltem
2016. dec. 28. 10:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Uh, ismeros a helyzet. Sok dologban segitettem otthon, meg is en voltam a rossz, tesom, aki lany es semmit sem csinalt (3 ev van koztunk) mosogepet sem tud inditani 20 evesen, ami szerintem vicc, takaritani sem takarit, vasalasrol nem is beszelve. Engem nem vertek, de a sok basztatas sem jobb.. Aterzem, nem tudsz mit tenni sajnos. Felnolsz, elkoltozol aztan a lelki beked is helyrejon.:)
2016. dec. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!