Anyának azt mondta 2,5 éves gyermek, hogy nem szeretlek. Tapasztaltatok hasonlòt?
Engem nagyon szeret, bùjik, puszit ad, spontàn mondja hogy szeretlek, ha èn mondom ô azt mondja "èn is"
Mindig èn altatom. Ma anya probalta kivètelesen, ekkor hangzott el az oninòzus mondat. Anya nagyon szereti, de labilis idegrendszere miatt a semmièrt is zsörtölôdik, kiabál mindenkivel. Èn is ordítottan mar a gyerekre es asszonyra is vissza, de elmondhatjuk hogy ô biztosan legalabb hùszszor tobbszor (es csak azt veszem szamitasba mikor mindketten a gyerekkel vagyunk) es alkalmankent 10 szer hosszabban es sokkal hangosabban kiabal. En ha a gyerek hisztijet mar nem birom akkor esek csak ebbe a hibaba, de ez legtobbszor csak elfolytott kiabalas es azutan megolelem es elmondom neki mi miert van, sot bocsanatot is kerek tole. Ezeket csak azert irom le hàttèrkènt, mert szerintem innen ered a nem szeretlek szoveg.
Szoval a kerdes, hogy masnal is volt mar hasonlo? En mit tehetnèk hogy szeresse? Vagy a gyerek sem tudja igazàn mit beszèl? (Nagyon fejlett a beszèdkèszsège koràhoz kèpest, ezèrt szerintem az anyja kicsit elfelejti hogy milyen kicsi mèg es a mentalis èrettsège nincs pàrhuzamban a beszèlôkèjèvel)
Ha van mèg kerdes ami ràvezethet a "megoldàsra" kérdezzetek. Koszonom....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!