Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyának azt mondta 2,5 éves...

Anyának azt mondta 2,5 éves gyermek, hogy nem szeretlek. Tapasztaltatok hasonlòt?

Figyelt kérdés

Engem nagyon szeret, bùjik, puszit ad, spontàn mondja hogy szeretlek, ha èn mondom ô azt mondja "èn is"

Mindig èn altatom. Ma anya probalta kivètelesen, ekkor hangzott el az oninòzus mondat. Anya nagyon szereti, de labilis idegrendszere miatt a semmièrt is zsörtölôdik, kiabál mindenkivel. Èn is ordítottan mar a gyerekre es asszonyra is vissza, de elmondhatjuk hogy ô biztosan legalabb hùszszor tobbszor (es csak azt veszem szamitasba mikor mindketten a gyerekkel vagyunk) es alkalmankent 10 szer hosszabban es sokkal hangosabban kiabal. En ha a gyerek hisztijet mar nem birom akkor esek csak ebbe a hibaba, de ez legtobbszor csak elfolytott kiabalas es azutan megolelem es elmondom neki mi miert van, sot bocsanatot is kerek tole. Ezeket csak azert irom le hàttèrkènt, mert szerintem innen ered a nem szeretlek szoveg.

Szoval a kerdes, hogy masnal is volt mar hasonlo? En mit tehetnèk hogy szeresse? Vagy a gyerek sem tudja igazàn mit beszèl? (Nagyon fejlett a beszèdkèszsège koràhoz kèpest, ezèrt szerintem az anyja kicsit elfelejti hogy milyen kicsi mèg es a mentalis èrettsège nincs pàrhuzamban a beszèlôkèjèvel)

Ha van mèg kerdes ami ràvezethet a "megoldàsra" kérdezzetek. Koszonom....:(

2016. dec. 26. 21:38
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Anya nem akar szabadidôt, babysittert, pszichologust stb
2016. dec. 27. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!