Idén karácsonykor ismét terítékre kerültem a család előtt, az én hibám lenne az egész?
A probléma abból adódott hogy nincsen komoly csaj az életemben még ma se, lehetne ezen változtatni könnyedén, csak a gond a család vérmérséklete, anyám és apám is marakodnak, pl ma is a nappali felmosásán nem egyeztek. Jött tesóm csávója, anyám mondta faternak hogy most csináld a felmosást mert utána már ne mosson fel, a vödör megvolt, a felmosó meg kitudja hol, apám persze rögtön jön vissza hogy hol a tökömbe van a nyél, muter meg ahelyett hogy mondta volna a helyét, elkezdi hagyd a g****e akkor. Na pont ebből kifolyólag nincs senkim, mert szégyellem ami itthon folyik, tesóm másabb mert Ők letudják a kaját utána bemennek a szobába, de viszonylag maguknak valóak.
Tehát a hétköznapi viselkedésüket nem tudják mellőzni már vendég előtt sem, és nyilván ez teljesen átlagos lesz majd akkor ha már igazi családtag lesz a srác is.
Én bevallom szégyellem ezt az egészet ezért nincs senkim mert nem is tudnám megoldani a találkozást csak vagy háztól távol esetleg mindig a csajnál tanyázni, de ez mind csak toldozgatás... Viszont Ők meg értetlenkednek emiatt, és nem ismerik be hogy mocskolódnak még ilyenkor is, hiába mondom ezeket nekik.
Viszont nagyon örülnék már egy jó kis csajnak, de örökké nem lehet autóban dugni.
Albérletre meg nem költök mert azt a pénzt, az autómra és magamra áldozom, meg nem hiszem hogy csak a külön költözés old meg mindent rögtön 23 évesen, hisz egy lakás/ház sem 5 millió ft.
Kedves utolsó!
Légy oly szíves, s ne a korom alapján ítélj, mert amint látod, mégis merőben kulturáltabban vagyok képes kommunikálni nálad. És ez, EZ barátom közöttünk a különbség.
Ha nem írom oda, hogy 16, akkor mit reagálsz?
Ostoba létformák egyike vagy, aki az életkor alapján ítéli meg az adott egyént.
Képzeld, ismerek ostoba 50 évest, és intelligens fiatalkorút.
Okoskodásnak pedig tudtommal az minősül, ha a javaslatodat nem kérték.
Ez azonban egy oldal, ahol KÉRIK a tanácsot, te pedig ha tudsz és akarsz, akkor leírod.
Nincs kőbe vésve, hogy hány évesnek lehet, s hánynak nem.
Köszönöm.
Egy, kettő: ne osszam az észt, hogy élje az életét?
Kedvesem, IDE írta ki valaki, hogy mit csináljon az életével, akkor szerinted érett felnőtt?
Csak azért, mert 23 éves? Még mindig nem képes önállóan döntéseket hozni, és lépni, ha valami nem tetszik neki. Ezzel ellenben TE nem ismersz engem, ami nem is baj, ilyen botor és csőlátású emberekkel nem veszem körül magam.
Tanuld meg elvonatkoztatni az életkort az intelligenciától, esetleg akkor a te tanácsod is hasznos lehet valaki számára.
Így csak üres fecsegésnek hat, és kezdelek szánni, te hús-vér felnőtt.
Csak azért, mert a kérdező 23 éves, még nem felnőtt.
Csak azért, mer én 16 éves vagyok, még nem gyerek.
Bár Neked magyarázhatok, nem igaz?
Nem kell átélnem ezer és egy hasonlót, rálátásom legyen a dolgokra, és képes legyek motiváló tanácsot adni.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!