Ennek mi az oka?

Figyelt kérdés

Amikor a családban nem hallgatnak meg ha van valamiről véleményt mondok azt figyelmen kívül hagyják, de ha egy másik családtag mondja őt meghallgatják.

A másik hogy ha mondok valamit, elkezdik nekem magyarázni hogy mit jelent az a szó, dolog amiről beszélek közbe én tudom mit mondok, de azért ki akarnak oktatni, ilyenkor azt gondolom butának hisznek, mert magyaráznak mint egy ovisnak. Úgy érzem ilyenkor mintha nem lennék egyenrangú tagja a családnak. Rokonságban is gyakran úgy szólnak hozzám, mintha még pici lennék.

Tudom hogy nem akarnak rosszat, de mégis felidegesítem magam rajta.

21/F

2016. dec. 26. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Jogos,hogy ideges leszel.Sajnos lenéznek, de hagyd rájuk,az ilyen emberekkel ugysem tudsz mit kezdeni.
2016. dec. 26. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Pont ezért lettem olyan, hogy nem szólok most már semmit. Ha kérdeznek, válaszolok, de ennyi. Aztán persze én vagyok a roasz, mert olyan mogorva vagyok. Nem vagyok, csak megtartom magamnak a mondandómat.
2016. dec. 26. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!