Anyum feltörte a facemet es az askomat is nezi folyton nyomoz utánam. Ha itthon vagyok egyedül azt is tudja h mit csinalok és sztem kamerákat is szerelt be. Nagyom erőszakos velem mostanában. Mit tegyek? Nem mondja el h mi a baja. Nagyon félek.14/l
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 12:46
51/56 anonim válasza:
14 évesen én is ugyanezt hittem. Hogy kutat utánam és kamerák meg mikrofonok vannak a lakásban...
Ma már tudom, hogy egy anya többet tud a gyerekéről, mint amennyit a gyerek sejthetne :)
Sokszor egyszerűen megérez dolgokat, mert ismer, sokszor csak ráhibázik.
Majd ha gyereked lesz, átéled te is.
52/56 anonim válasza:
Manapság több kölyöktől hallottam hogy magánélet így meg úgy. Az anyja feltörte a facét....aztán a köjkök is ezt csinálják egymással...mi van azon a kibszott facén amit annyira titkolni kell valakinek az anyja előtt...nem hinném, hogy az ellenőrződ fel van oda töltve. Mert mi annakidején csak ezt próbáltuk eltitkolni anyánk előtt...
53/56 anonim válasza:
Most pattant ki egy jó ötlet a fejemből. Szűnte
54/56 anonim válasza:
Töröld magad a facéről, kapcsold ki a gépet, sőt ne is netezz. Add vissza az okoskodó telefonod is ha van. Kapcsold ki a netet. Egy gondod azonnal megszűnik....így anyád sem tud kémkedni utánad..
55/56 anonim válasza:
Igazad van, a barátaival meg majd galambok segítségével kommunikál.
56/56 anonim válasza:
Most már az is baj lenne ha a galambokkal kellene kommunikálni. Mennyi probléma. Füstjelek, morze, fényjelek, vagy egyszerűen verbálisan....momentan ez jutott eszembe...a kummunikációt illetően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!