Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tetszett a karácsonyi...

Nem tetszett a karácsonyi ajándék, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyámtól vizforralót kaptam ajándékba, igazából azt is akartam venni magamnak karácsonyra, tehát mondhatni majdnem jól jött ki a dolog. A gond annyi, hogy ez egy teljesen alap vizforraló, műanyag testű, és csak forral. Amit én akartam venni, az fém lett volna, és hőszabályozós, ami nagyon fontos lett volna, mert szálas teát iszok. Szóvá is tettem, hogy ezzel igy nem tudok mit kezdeni, erre először azt mondta, hogy visszavihetjük kicserélni, majd kis idő múlva bevágta a durcát és erőlködött, hogy rakjam csak el majd egyszer jó lesz. Nem akartam megbántani, mert láttam, hogy rosszul esik neki, de igazából az meg milyen, hogy most kaptam egyet, aztán utána meg veszek egy másikat, amit majd használni is akarok... Ti hogy látjátok ezt? 28/F

2016. dec. 24. 19:50
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
30%

Egyszerű.

Jaj de jó, köszönöm, mindig is erre vágytam! (És csendben maradsz szépen)

1 hét múlva:

Ó, elromlott valamiért, na nem baj. Anyu elkérném a blokkot, kicserélem majd én.

És kész, de nyünnyögni anyukádnak, hogy nem kaptál arany pónit, csak ezüstöt... Baze... :D

2016. dec. 25. 13:31
 22/27 anonim válasza:
56%
gratulálok hogy 28 éves "férfiként" (szememben rinya pi na) ez a legnagyobb problémád :)
2016. dec. 25. 21:01
 23/27 Én84 ***** válasza:
58%

Lapíts,ha kell színészkedj és hazudj,de őszinte még véletlenül se legyél,még ilyen kis dolgokban sem,komolyban meg pláne.

Söpörjünk mindent a szőnyeg alá.

Néha komolyan nem értem az embereket.

A töbségnek tényleg ilyen nehéz felvállalni a nyűgjét.

2016. dec. 25. 22:29
 24/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm kérdező, hogy belinkelted a vízforralót. Nem hallottam ilyenről, de azt hiszem, hogy beruházok egyre.:D
2016. dec. 25. 22:51
 25/27 anonim ***** válasza:
47%

Nekem sohasem volt külön vízforralóm.

Az utóbbi 20 évben általában mikróban melegítek egy bögre vizet. (tapasztalatból megtanultam pár nap alatt, hogy mennyi időt adjak neki a megfelelő hőmérséklethez.)

Általában filteres teát használok. De ha mikróból való kivétel után szűrőben beleáztatod, sima teával is meg lehet csinálni.

Régebben (kb. 20 évvel ezelőttig) úgy főztük a teát, hogy sima fém teáskannát föltettünk a tűzhelyre. (Vizet, szálas teát beletettük.)

Ez nem állt le automatikusan; de kis odafigyeléssel-gyakorlattal tudta az ember, hogy mikor kell lezárni a gázt alatta. Aztán szűrőn át öntöttük a bögrébe.

40/F

2016. dec. 26. 00:56
 26/27 anonim ***** válasza:
57%

te jo eg muszaj vagy hazudni vagy visszamenni az oskorba hogy mindenki elegedett legyen kiveve szegeny kerdezot?

En mindig megtartom a blokkot ha ilyesmi elofordul akkor ne legyen belole gond. egyszer a ferjemtol kaptam egy szabadido ruhat, szegenyem belevalasztott mert utalom a magasnyaku dolgokat es a felso olyan volt. 10 evig allt a szekrenyben a jopofasag kedveert felvettem kb 2 szer de mivel nem hulye rajott hogy nem tetszik. tisztaztuk semmi gond nem volt kesobb beadtam egy jotekonysagi uzletbe es vettem egy masikat. miert nem lehet intelligensen ezt is elintezni?

2016. dec. 27. 04:53
 27/27 A kérdező kommentje:
Megoldódott a gond, visszamenőleg jelzem. Visszavittük, ideadták az árát, aztán rendeltem a netről egy olyat amilyenre gondoltam, a különbséget pedig kifizettem. Teljes a boldogság.
2017. jan. 13. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!