Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tetszett a karácsonyi...

Nem tetszett a karácsonyi ajándék, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyámtól vizforralót kaptam ajándékba, igazából azt is akartam venni magamnak karácsonyra, tehát mondhatni majdnem jól jött ki a dolog. A gond annyi, hogy ez egy teljesen alap vizforraló, műanyag testű, és csak forral. Amit én akartam venni, az fém lett volna, és hőszabályozós, ami nagyon fontos lett volna, mert szálas teát iszok. Szóvá is tettem, hogy ezzel igy nem tudok mit kezdeni, erre először azt mondta, hogy visszavihetjük kicserélni, majd kis idő múlva bevágta a durcát és erőlködött, hogy rakjam csak el majd egyszer jó lesz. Nem akartam megbántani, mert láttam, hogy rosszul esik neki, de igazából az meg milyen, hogy most kaptam egyet, aztán utána meg veszek egy másikat, amit majd használni is akarok... Ti hogy látjátok ezt? 28/F

2016. dec. 24. 19:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából erre gondoltam én is.
2016. dec. 24. 20:21
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, mi baja a legtöbb válaszolónak. Az ilyesmit nálunk is meg lehet beszélni, volt már, hogy kicseréltem valakinek az ajándékomat, és még örültem, hogy így olyat használhatott végre, amilyet szeretett volna (számítógéphez egér).

Az meg nem tartozik a kérdéshez, hogy ki az, aki meg nem kap semmit karácsonyra. Vagy emiatt érezze magát rosszul a kérdező? Érdekesen gondolkodtok. Ha egy csepp empátia és értelem nincs bennetek (tudniillik, felfogni, hogy a kérdező más helyzetben van, mint ti), akkor nem kell ideírni.

Bodog karácsonyt! :)

23N

2016. dec. 24. 21:23
 13/27 anonim válasza:
78%
Van ilyen vízforraló??? Ha pl 60 fokos vizet akarok csak akkor olyat csinál? De gondolom drágább mint az alap. Nekem is kéne egy ilyen.
2016. dec. 24. 21:24
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Ezt használhatnád másra, pl. zacskós leves, neszkávé, tökömtudja. Boldog Karácsonyt mindenkinak! (ez olyan Dancsós)
2016. dec. 24. 22:24
 15/27 anonim ***** válasza:
22%

"Én pl nem kaptam semmit.

Boldog karácsonyt!:)

13/l"

Sajnálom. Őszinte együttérzésem.

A KÉRDEZŐNEK:

Bár Édesanyád tényleg kicsit túlérzékeny; de tény, hogy

Te sem viselkedtél túl udvariasan.

2016. dec. 25. 00:09
 16/27 anonim válasza:
20%
Ennel nagyobb gondod sose legyen az eletben...
2016. dec. 25. 01:04
 17/27 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen az között amit kaptam, és ami már hőszabályozós és fém, 3 ezer forint a különbség, most néztem meg a neten. Igen van olyan amit beállitasz pl. 70 fokra, és amikor eléri azt a hőmérsékletet a viz, akkor lekapcsol. Ezzel már lehet zöld teát is csinálni. Pl.:

[link]

2016. dec. 25. 04:50
 18/27 anonim ***** válasza:
68%
ha elmondtad hogy milyet szeretnel es direkt az olcsobbat vettek akkor udvariasan kerd el a blokkot es csereld be, vagy add vissza neki azzal hogy kossz anyu de ezt en nem hasznalom es felesleges holmikat nem szoktam tarolni.
2016. dec. 25. 07:09
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sértődtem volns be ezen. Ertelmes emberek meg tudjak ezt beszelni sertodes nellkul szerintem. A lenyeg a talalas modja. Kedvesen, kulturaltan talalni. Eljernem a blokkot es kipotolnam sajat penzbol olyanra amire vágyok.

Nekem spec elég lenne egy 3000-4000- es forralo is, de megertem, hogy neked miert kell masik.

Boldog karácsonyt!

2016. dec. 25. 08:32
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez jó kérdés: elmondtad, hogy milyet szeretnél? Mert, ha nem, akkor nincs baj, hiszen anyud meg akart lepni, és nem tudhatta a sokféléből, hogy milyen köll neked. Így viszont elrontottad az ő örömét. Az jó lesz tartalékba. Mégiscsak az anyud, öleld meg (helyettem is), és kérjél bocsit tőle. Lepd meg valamivel, vidd el étterembe. Ha tudta, hogy milyen kell és mégsem olyat vett, akkor mondd azt neki, hogy nem vagy a barátom! :-)

"de igazából az meg milyen" Kegyes hazugság, néha lehet színészkedni a béke kedvéért, hidd el, megéri!

2016. dec. 25. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!