Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek lesz ez az első karácson...

Kinek lesz ez az első karácsonya az édesanyja nélkül?

Figyelt kérdés

Anyukám szeptemberben halt meg. Még elég friss, és nagyon szürreális nélküle szervezni a karácsonyt. Olyan fura volt belegondolni, hogy nem kell neki többé ajándékot vennem.

Van még valaki hasonló helyzetben? Hogy élitek meg?

2016. dec. 23. 03:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem kérdező. Nekem 3 éve mentek el a szüleim. Egyik a másik után 7 hónap különbséggel. Nekem is van egy tesóm, de hónapok óta nem keresett. Most sem hogy jön a karácsony. Így szó szerint tök egyedül vagyok. Nem is tartom a karácsonyt, nincs fa, nincs semmi. Borzasztóan hiányoznak. Ez pont egy olyan ünnep amit túl kell élni. Kitartást neked.
2016. dec. 23. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, neked is őszinte részvétem. :(

#1 voltam.

2016. dec. 23. 13:15
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

#1. vagyok megint: Sajnos én sosem voltam olyan hú de jóba a családommal. Így igazából nekem azóta sem volt igazi karácsonyom, max egyetlen egy évben, amikor lett egy barátnőm. De vele szét mentünk és azóta senkim nincs.

Bár apámmal élek, meg elvileg bátyámék is jönnek holnap, de én így félre vonultam vagyok, mert úgy sem hozzám jönnek.

Szóval egyedül érzem magam akkor is ha van itthon valaki.

Elvileg szilveszterkor is teljesen egyedül leszek.

Kár hogy Szolnok megyéből nincs valaki, aki szintén egyedül lenne és akkor mondjuk lenne kedve eljönni.

Nem gondolok én már semmire, hogy ki legyen.

2016. dec. 23. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.