11/40 anonim válasza:
Engem anyukám egyedül nevel 5 éves korom óta és nagyon szeretem. Hihetetlenül közel állunk egymáshoz.
15/40 anonim válasza:
Apukámat nem nagyon, vagy nem is tudom. Soha nem foglalkozott a gyerekeivel, folyton ivott, anyámmal mindig veszekedtek, aztán elválltak. Aztán ahogy nem éltünk együtt, de néha hétvégente találkoztunk, úgy kicsit jobb lett a viszonyunk pár évig, de aztán megint megromlott. Most már jó ideje nem találkoztunk. Nem hiányzik, de egy kicsi lelkiismeret furdalásom van. Magam sem tudom, hogy érzek iránta.
Anyámat nagyon szeretem, sok nehéz időszakunk volt, pénzügyileg meg mindenhogyan, de mindig jól beosztotta a keveset is. Mindig meg lehetett vele beszélni mindent, pedig amúgy én is viszonylag késői gyerek vagyok (31 évesen szült).
19/L
18/40 anonim válasza:
Apukám sajnos már nem él, nagyon hiányzik. Anyukám csodálatos édesanya és nagyszerű ember. Imádom!
19/40 anonim válasza:
Nem tudom, egyiknek sem kellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!