Ti mit reagálnátok ha felnőttként megütne valamelyik szülőd?
1. A szülőm, tehát nem ütök vissza, ha jogos volt, ha nem.
2. Ettől még nem hagyom annyiban. A minimum, hogy szépen rácsukom az ajtót, és onnantól örüljön, ha karácsonykor küldök neki egy sms-t.
Semmiképp sem ütnék vissza. (Nem "meghunyászkodásból", hanem akkor mennyivel lennék "jobb", "felnőttebb" nála???)
Amúgy volt ilyen eset, már nem emlékszem, min kaptunk össze, és kinek volt igaza (valószínűleg egyikünknek sem), én kb. annyit mondtam (amilyen higgadtan tudtam): "Jó, üss csak meg, most jobb?" (ez volt kb. a veszekedés tetőpontja, még egy keveset dobálóztunk a szavakkal, aztán elhalt az egész és lehiggadtunk.)
Mondjuk fontos, hogy ez nálunk egyszeri eset volt, életemben talán kb. kétszer ütöttek meg, hát ez volt az egyik:S Ha rendszeresen vertek volna gyerekkoromban, az nyilván más helyzet lett volna, gondolom, hasonlóképp reagáltam volna, annyi különbséggel, hogy a lehető leghamarabb elköltöztem volna.
Igen, büszke vagyok rá, ha valaki észreveszi :)
Ha tudnád melyik kérdésről beszélek, és nyilvánvalóan ugyanaz a kérdező, akkor nem okoskodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!