Ti engednétek ezt?

Figyelt kérdés
A Feleségemmel a hétvégére elutazunk. Ti engednétek a ( pár hónap híjján 18 éves) lányotoknak, hogy addig egyedül aludhasson otthon vagy hívnátok hozzá valakit? (pl: nagyszülő)
2016. dec. 19. 06:43
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
92%

Gyerekfüggő. Én engedném a lányomnak, hogy egyedül legyen. Megbízható, és talpraesett. Ha ez a kettő megvan, semmi baj nem lehet.

Szabályokat tisztázni, kaja legyen otthon. És tudja, hogy baj esetén kit hívhat! Ennyi...

2016. dec. 19. 07:05
 2/55 anonim ***** válasza:
92%
Első vagyok.... Most gondoltam bele... Ez a hétvége? Normál hétvégékre fenntartom. De kizárt, higy szenteste egyedül hagynám! Még nagyszülővel sem..
2016. dec. 19. 07:07
 3/55 anonim ***** válasza:
60%
Ti ismeritek a lányotokat. Félne-e egyedül? Rendezne-e bulit, szétdúlva a lakást? Ennek függvényében döntenék. 18 évesen már nem kisgyerek.
2016. dec. 19. 07:08
 4/55 anonim ***** válasza:
94%

Természetesen. Miért, mi baj érhet egy fiatal, majdnem felnőtt nőt? Nem kisgyerek már!

Ha más szempontból is megbízható (nem egy buli romjai maradnak csak a házból), akkor semmi akadálya.

Mondjuk én ennyi idősen egy 10-15 fős házibulit is engednék, vagy hogy ott aludjon egy barátnője.

2016. dec. 19. 07:09
 5/55 anonim ***** válasza:
82%

Miért nem a saját gyereketekkel karácsonyoztok?

Annyi nyavalygást olvasni, hogy a már házas gyerek nem a szüleivel tölti az ünnepeket. Most még veletek lehetne, ha lesz férje, akkor viszont engedni kellene a családjához.

Egyébként, más esetben én engedném egyedül aludni otthon, de bizonyos szabályokat tisztáznék vele. És legyen valaki, akit vész esetén riaszthat.

2016. dec. 19. 07:36
 6/55 A kérdező kommentje:
Elnézést rosszul fogalmaztam! Nem a most következő hétvégéről van szó, hanem január utolsó hétvégéjéről. Alap esetben megbízunk benne, de még sohasem aludt itthon egyedül. Ő szeretne de nem vagyunk biztosak benne , hogy engedjük e neki. Jó tanuló, barátja sosem volt még, bulizni sem jár.(még sohasem kérte, hogy engedjük el oda, ezért lepődtünk meg, hogy most van azellen kifogása, hogy az édesanyám itt legyen vele.)
2016. dec. 19. 07:39
 7/55 anonim ***** válasza:
97%

Már ne is haragudj, de egy 18 éves lány nem gyerek, és egy hétvégét az ért túl tud élni egyedül is.

Az a természetes, hogy nem akar felügyeletet, föleg nem egy nagymamát, aki mindenbe beleszól, mert ezelött 50 évvel (amikor ö volt fiatal) nem úgy volt szokásban, ahogy a lányod szeretné.

Szerintem az sokkal inkább probléma, hogy eddig nem engedtetek neki semmi szabadságot és folyamatosan veletek kellett lennie.

2016. dec. 19. 07:42
 8/55 anonim ***** válasza:
97%
...Ez a kérdés most komoly? xD Nehogy már felügyeletet kelljen hívni egy 18 éves lányhoz :D
2016. dec. 19. 07:44
 9/55 anonim ***** válasza:
96%
Akármilyen is a gyerek, valószínűleg én is a falra másznék a gondolattól, hogy nagyanyámmal töltsem a hétvégét.
2016. dec. 19. 07:49
 10/55 anonim ***** válasza:
99%

jezusom, leheto legrosszabb dontes lenne a nagyit odavezenyelni

engem mar 15 evesen otthon mertek hagyni akar 2 napra is

volt kaja a hutoben, hagytak penzt, kiraly volt

2016. dec. 19. 07:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!