Milyen dolog az, hogy nincs fűtés?
# 1/9 Időpont ma 18:05
LOL :)
Már bocs. És ezt neked mondja az anyád, a 17 éves fiának? A pasijának mégis mije van, a kopasz valagán kívül, őszintén? azért élősködik a nyakatokon, a Ti lakásotokban mert ő felnőtt férfi létére olyan q*rvára sokra vitte mi? xD.
Had ne minősítsem az anyádat, mert még nagyon csúnyát találok mondani.
Lakva sikerült megismernie, nem?!
Egy tuskó, aki a gyerekét alázza. Minek van vele? Anyagi okai biztos nincsenek, ha fagyoskodtok.
Lehet, hogy fél kirakni? Nem lehet, hogy őt szokta bántani is?
Gondolom vele se viselkedik normálisabban.
Múltkor is itt sírtál, mert be akartak költöztetni a szobádba valami albérlőt, azóta szóltál valakinek? tanár, gyámügy?
Mellesleg 17 fokban nem lehet megfagyni, vegyél fel egy plusz pulcsit! (Mondjuk, nekem ez a normális hőmérséklet télen, mivel én se fűtök, mert nem szeretem, ha sokkal melegebb van, de ettől még megértem, ha valaki fázik.)
Gyönyörű mondhatom ... Mennyi van neked még vissza a suliból, szakmát tanulsz, érettségizel vagy mi, és hogyan tovább, egyetem, fősuli, mik a terveid ? Kívánom neked, hogy találj egy jól fizető munkahelyet majd, mert hosszútávon ilyen felnőttekkel, ilyen szülőkkel nem lehet egy fedél alatt létezni.
Ha van plusz takaród, pokróc, pléd akkor azt is terítsd magadra és jól öltözz be. Igyál forró teát is.
Ez már haladás, legalább valami lesz a kezedben.
Ismertem egy fiút a szomszédból, ő is kőművesnek tanult. Nem volt protekció, induló tőke semmi, hogy hogysem mégis megcsinálta a szerencséjét. Jól fizető, biztos helyet talált, egy tökre normális, rendes lánnyal is megismerkedett és összeköltöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!