Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen dolog az, hogy nincs...

Milyen dolog az, hogy nincs fűtés?

Figyelt kérdés
Anyám úgy szedett fel a munkahelyéről egy pasit, hogy az ismerkedés annyi volt, hogy egyik napról a másikra ideköltözött egy vad ideges pasi és azt mondta rá anyám, hogy "Lakva lehet valakit megismerni" és azóta itt lakik. A pénz miatt lett idehívva, de azért nincs fűtés, mert állítólag nincs rá pénz. Lassan egy éve itt lakik. Azóta nagyon sokszor már le b...zizott, f...szopózott, k...csögözött, stb csak azért mert főnökösködni akart és nem akartam hagyni, pl bent dohányzott, mondtam hogy menjen az erkélyre, erre ne parancsoljak szar taknyos vagyok nekem kell hozzá alkalmazkodni stb dumákkal jött anyám pasija. Nagyon sokszor előfordult már, anyám is megmondta hogy ő kötött belém, de nem küldte el, hanem hagyta hogy ezt csinálja velem. Most igazából az a gond, hogy nincs fűtés, mert anyám ezen spóról. Azért van ez a nagy felhájtás hogy spórolni kell, mert ha fűt, akkor nem tudja kifizetni a szaros 10.000 forint bérleti díjjat állítólag és ezt még el lehet viselni, hogy 17C° van.- egymillió pár százerer forintja van elzárva a spájzba, amit anyám pasija elől titkol meg elzár(ugye a nagy bizalom) de állítólag nincs pénz). Tiszta náthás vagyok, erre azt mondják, hogy direkt fáztam meg, stb. A gerincemet is meg kellene műtetni, erre anyám leszarja, sőt még lehülyéz, azt mondja miért nem vigyáztam rá így jártam stb. Ez tényleg így lenne normális, csak még gyerek vagyok és nincs élettapasztalatom ahogy anyám pasija mondja?
2016. dec. 18. 17:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

# 1/9 Időpont ma 18:05

LOL :)

Már bocs. És ezt neked mondja az anyád, a 17 éves fiának? A pasijának mégis mije van, a kopasz valagán kívül, őszintén? azért élősködik a nyakatokon, a Ti lakásotokban mert ő felnőtt férfi létére olyan q*rvára sokra vitte mi? xD.

Had ne minősítsem az anyádat, mert még nagyon csúnyát találok mondani.

2016. dec. 18. 18:48
 12/21 anonim ***** válasza:
95%

Lakva sikerült megismernie, nem?!

Egy tuskó, aki a gyerekét alázza. Minek van vele? Anyagi okai biztos nincsenek, ha fagyoskodtok.

Lehet, hogy fél kirakni? Nem lehet, hogy őt szokta bántani is?

Gondolom vele se viselkedik normálisabban.

2016. dec. 18. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Múltkor is itt sírtál, mert be akartak költöztetni a szobádba valami albérlőt, azóta szóltál valakinek? tanár, gyámügy?

Mellesleg 17 fokban nem lehet megfagyni, vegyél fel egy plusz pulcsit! (Mondjuk, nekem ez a normális hőmérséklet télen, mivel én se fűtök, mert nem szeretem, ha sokkal melegebb van, de ettől még megértem, ha valaki fázik.)

2016. dec. 18. 20:24
 14/21 A kérdező kommentje:
Azóta már lemondtak az albérlőkről. Én elég fázós vagyok és nem bírom a hideget, ráadásul nem is jól van szigetelve a lakás. Meg azért az érdekes lenne, ha az iskolában nem lenne fűtés, és itthon sem hiszem hogy olyan normális.
2016. dec. 18. 20:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű mondhatom ... Mennyi van neked még vissza a suliból, szakmát tanulsz, érettségizel vagy mi, és hogyan tovább, egyetem, fősuli, mik a terveid ? Kívánom neked, hogy találj egy jól fizető munkahelyet majd, mert hosszútávon ilyen felnőttekkel, ilyen szülőkkel nem lehet egy fedél alatt létezni.

Ha van plusz takaród, pokróc, pléd akkor azt is terítsd magadra és jól öltözz be. Igyál forró teát is.

2016. dec. 18. 21:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád anyukája (nagyid) hol van, él még ? Ő sem tud segíteni ?
2016. dec. 18. 21:17
 17/21 A kérdező kommentje:
A mamám már nem él. Kőműves szakmát választottam, kapok ösztöndíjat is.
2016. dec. 18. 21:34
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez már haladás, legalább valami lesz a kezedben.

Ismertem egy fiút a szomszédból, ő is kőművesnek tanult. Nem volt protekció, induló tőke semmi, hogy hogysem mégis megcsinálta a szerencséjét. Jól fizető, biztos helyet talált, egy tökre normális, rendes lánnyal is megismerkedett és összeköltöztek.

2016. dec. 18. 22:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekem is van barátnőm, bár elég messze lakik. Most szünetben fogunk találkozni újra.
2016. dec. 18. 22:19
 20/21 A kérdező kommentje:
Most éppen az a probléma, hogy "direkt megbetegítettem magam, hogy ne keljen suliba menni, lemaradjak és direkt idegesítsem anyámat, mert ellenség vagyok."
2016. dec. 19. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!