Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen dolog az, hogy nincs...

Milyen dolog az, hogy nincs fűtés?

Figyelt kérdés
Anyám úgy szedett fel a munkahelyéről egy pasit, hogy az ismerkedés annyi volt, hogy egyik napról a másikra ideköltözött egy vad ideges pasi és azt mondta rá anyám, hogy "Lakva lehet valakit megismerni" és azóta itt lakik. A pénz miatt lett idehívva, de azért nincs fűtés, mert állítólag nincs rá pénz. Lassan egy éve itt lakik. Azóta nagyon sokszor már le b...zizott, f...szopózott, k...csögözött, stb csak azért mert főnökösködni akart és nem akartam hagyni, pl bent dohányzott, mondtam hogy menjen az erkélyre, erre ne parancsoljak szar taknyos vagyok nekem kell hozzá alkalmazkodni stb dumákkal jött anyám pasija. Nagyon sokszor előfordult már, anyám is megmondta hogy ő kötött belém, de nem küldte el, hanem hagyta hogy ezt csinálja velem. Most igazából az a gond, hogy nincs fűtés, mert anyám ezen spóról. Azért van ez a nagy felhájtás hogy spórolni kell, mert ha fűt, akkor nem tudja kifizetni a szaros 10.000 forint bérleti díjjat állítólag és ezt még el lehet viselni, hogy 17C° van.- egymillió pár százerer forintja van elzárva a spájzba, amit anyám pasija elől titkol meg elzár(ugye a nagy bizalom) de állítólag nincs pénz). Tiszta náthás vagyok, erre azt mondják, hogy direkt fáztam meg, stb. A gerincemet is meg kellene műtetni, erre anyám leszarja, sőt még lehülyéz, azt mondja miért nem vigyáztam rá így jártam stb. Ez tényleg így lenne normális, csak még gyerek vagyok és nincs élettapasztalatom ahogy anyám pasija mondja?
2016. dec. 18. 17:59
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Annyi még kimaradt hogy anyám mindig azt hajtogatja hogy mi kesz velem nélküle, úgy se lesz belőlem semmi, nem lesz munkám, lakásom, meg szar jegyeim vannak meg nem tanulok. Csak megjegyzem, hogy magyarból, földrajzból, magyarból 4-es vagyok...
2016. dec. 18. 18:05
 2/21 A kérdező kommentje:
*magyar, földrajz, töri, biológia...
2016. dec. 18. 18:06
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Sajnállak, komolyan. Anyudnak kell egy dugópajti, és szemmel láthatólag ez a fontosabb neki, nem te,
2016. dec. 18. 18:17
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudsz mit tenni sajnos.

Esetleg valamilyen olcsóbb hősugárzót nem tudsz kérni tőle?Hogy legalább a szobádban legyen jó idő,ha otthon vagy? Nyilván fogyasztja az áramot, de ez sem állapot,hogy fagyoskodsz.

Ha vége a sulidnak,akkor meg próbálj koliba menni, minél távolabb a bolondok házától!!

Mert amúgy igazad van, anyukád nem a legjobb anya,ha a pasiját előnyben részesíti a te károdra.

2016. dec. 18. 18:22
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látok bele anyukád és párja életébe, de szerintem az a spórolt, eltitkolt pénz nem véletlen van félretéve. Hamar elfogy ám az a tartalék ha ahhoz akar hozzányúlni, és neked biztos hogy nem mondja el a valódi okát miért van az ott.

Megértem hogy pocsék dolog hideg lakásban lenni, sajnos én is voltam ilyen helyzetben hogy amikor kint viszonylag meleg idők voltak inkább nem gyújtottam be, mert valóban sokat lehet rajta spórolni.

De persze nem értek egyet anyud logikájával, írtad hogy még gyerek vagy így ameddig lehet húzd ki, majd költözz el.

Anyud rosszul csinálja, abba igaza van hogy valakit csak együtt élve lehet megismerni igazán, de előtte azért van egy idő amikor még ismerkedni kell. Nyilván nem látok bele az ügyeikbe, de így élni ahogy írtad nem lehet. Ha ennyire gáz a helyzet, menj a gyámügyre, és meséld el a problémát, úgy is anyud körmére fognak nézni.

2016. dec. 18. 18:22
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagy, irány a gyermekvédelem! Ezt komolyan mondom, más eszközöd nincs, ez viszont tud segíteni rajtad.
2016. dec. 18. 18:30
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
hülye anyád van.nincs rokonod ahova elköltözz és elmond a peóblémádat?
2016. dec. 18. 18:30
 8/21 anonim ***** válasza:
52%
Apuddal mi van?
2016. dec. 18. 18:31
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád egy idióta állat.

Nem tudsz máshoz menni? Apukád? Nagyszülők?

2016. dec. 18. 18:36
 10/21 A kérdező kommentje:
Apukám állítólag születésem előtt meghalt.
2016. dec. 18. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!