Milyen dolog az, hogy nincs fűtés?
Nem tudsz mit tenni sajnos.
Esetleg valamilyen olcsóbb hősugárzót nem tudsz kérni tőle?Hogy legalább a szobádban legyen jó idő,ha otthon vagy? Nyilván fogyasztja az áramot, de ez sem állapot,hogy fagyoskodsz.
Ha vége a sulidnak,akkor meg próbálj koliba menni, minél távolabb a bolondok házától!!
Mert amúgy igazad van, anyukád nem a legjobb anya,ha a pasiját előnyben részesíti a te károdra.
Én nem látok bele anyukád és párja életébe, de szerintem az a spórolt, eltitkolt pénz nem véletlen van félretéve. Hamar elfogy ám az a tartalék ha ahhoz akar hozzányúlni, és neked biztos hogy nem mondja el a valódi okát miért van az ott.
Megértem hogy pocsék dolog hideg lakásban lenni, sajnos én is voltam ilyen helyzetben hogy amikor kint viszonylag meleg idők voltak inkább nem gyújtottam be, mert valóban sokat lehet rajta spórolni.
De persze nem értek egyet anyud logikájával, írtad hogy még gyerek vagy így ameddig lehet húzd ki, majd költözz el.
Anyud rosszul csinálja, abba igaza van hogy valakit csak együtt élve lehet megismerni igazán, de előtte azért van egy idő amikor még ismerkedni kell. Nyilván nem látok bele az ügyeikbe, de így élni ahogy írtad nem lehet. Ha ennyire gáz a helyzet, menj a gyámügyre, és meséld el a problémát, úgy is anyud körmére fognak nézni.
Anyukád egy idióta állat.
Nem tudsz máshoz menni? Apukád? Nagyszülők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!