Van más olyan aki rossz családi körülmények között nőtt fel, pl szülei bántalmazták fizikailag és lelkileg, elnyomták. Ezek miatt úgy érzi néha, mint ha el lenne veszve a nagy világban, és nem ismeri saját magát mert a személyisége is eltorzult?
Kedves Kérdező!
Önismereti tréningcsoportokat ajánlok. Olyan emberek társaságát akik hasonló dolgokon mentek keresztül. Együtt könnyebb.
Keress rá a neten. Vannak drágábbak, vannak kevésbé drágák.
Ezt fel kell dolgoznod, muszáj. Azzal legyél tisztában, hogy egy pszichológus, ha nem élte át azt amit te, nem fog tudni segíteni.
A pszichiáter meg azonnal mindenre gyógyszert meg antidepresszánst ad. Nem javaslom.
A sport is segíthet. Kitartást, rendszert adhat, kikapcsol, egyfajta meditációs állapotba kerülsz ha sportolsz. Próbáld ki, de előre szólok, kezdetben nehéz lesz és nem fogod látni az értelmét. Ezen túl kell lendülni, utána viszont sokat segít.
Szia.Nekem depressziót diagnosztizált az egyik ápolónő.
Azt mondta:valószínűleg depressziós vagyok.
Ja,csak az orvos mást mondott.
Hogy lelki túlérzékenységben szenvedek.
Az biztos,hogy én internet függő vagyok.
Az a barátom,testvérem,meg úgy minden.
Mert egésznap azon vagyok.
Sokszor még éjszaka is.
Nem nagyon szoktam álmos lenni.
Inkább nappal,nappal is csak pár órát alszom.
Kb.3-4órát.
Mikor hogy.
Van amikor kevesebbet is.
Van egy mostohaanyám,aki minden nap órákon át ordít,kiabál.
És mi tűrjük.
Mert a hugom miatt muszáj.
Nem akarjuk elveszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!