Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Irritál az apám, már utálom!?

Irritál az apám, már utálom!?

Figyelt kérdés

Hazajötem suliból ettem, közben bekebzelte maganak a "pisa" szagot mert van egy kutyánk, én semmilyen pisa szagot nem ereztem. Leültem tanulni és rngem nyaggatott hogy vigyem le a kutyát, meg majd este is. ( ma is sokat kelett tanulnom)

És nekem erre nincs időm, mondtam nem mrrt tanulok meg házit irok aztmondtw őt ez nemerdekli akkorie vgyem le, utána par masodpercel montw hogy ne keljen elővennie a fakanalat, uristen ki ez te?? Nehogy elokelje vennie a fakanalat amiikor ettem bementem a szobába es kiküldott, ez normalis??

2016. dec. 13. 15:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
#10 teszek rá.
2016. dec. 13. 16:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Miután kiírtam ezt a kérdést természetesen levittem :)
2016. dec. 13. 16:27
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Engem meg az olyan emberek irritálnak, mint te: ott van az a szerencsétlen állat, akinek egy idő után vizelni, kakilni kell, de neked derogál levinni, pedig pár perc az egész! És ne mondd már, hogy pont ezen a pár percen múlik a lecke, meg a tanulás, amikor egy fél mondatot nem tudsz leírni legalább öt elírás/helyesírási hiba nélkül! Mellesleg hú, de sokat kell tanulni, de ide irogatsz.

Vidd már le azt a szerencsétlen kutyát, te nyomoronc!

2016. dec. 13. 16:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Válogasd meg a szavaid légyszives, és azért írtam ilyen helytelenül mert Tabról írtam.Már rég levittem a kutyát, csak vissza kellett volna olvasnod.A kutyát az egész család akarta , apum ingyen hozta mert a munkatársa nem tudott róla gondoskodni így hozzánk került. Mndig minden este kb. 1 éve mindig én viszem le a kutyát, mert a két tesóm közül, egyik sem akarja levinni én meg nem akarok nézni hogy szenved szerencsétlen.
2016. dec. 13. 16:32
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Na pont az ilyenek miatt nem szabad lakásban tartani gyereket.

:)

2016. dec. 13. 16:37
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

"A kutyát az egész család akarta" - ergó te is. Sajnálatos, hogy a többiek nem veszik ki a részüket a nevelésből, de ez nem olyan dolog, mint a takarítás, hogy ha senki nem csinálja, nem csinálom én sem, mert egy élőlényről van most szó.

Visszavonom a nyomoroncot, utána olvastam, hogy levitted és hogy mindig te viszed le. Sajnos, úgy tűnik, rád maradt a kutya, de azért te rendszeresen vidd le, ne hagyd szenvedni.

2016. dec. 13. 16:54
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
15...:) Szerintem a gondos kutyus levinné a gazdikat, csak nem kapott kulcsot.
2016. dec. 13. 17:31
 18/19 anonim ***** válasza:
98%
Csak szólok, hogy a kutya vizelete nem tartalmaz ammóniát, ellentétben az emberével, így ha apátok tényleg èrezte a jellegzetes pisiszagot, akkor azt nem a négylábú családtag csinálta...
2016. dec. 13. 18:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem elemeztem, hogy mit tartalmaz a kutyapisi, de nálunk pl. a kiskutyánk többször is -eléggé büdöset- pisilt, mire végül szobatiszta lett.

Csak megjegyzem, hogy időnként borzalmas szájszaga volt és nagyokat tudott pukizni, pedig minőségi kaját kapott és a szomszédban lakó állatorvos is rendszeresen ellátta.

Visszatérve a kérdésre az a legnagyobb baj, hogy aki -hirtelen ötlettől vezérelve- kutyát vesz, nem számol a kutyatartás legelemibb követelményeivel, és azzal sem, hogy ez több mint egy évtizedig így lesz majd, amíg él majd a kutya!

2016. dec. 15. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!