Irritál az apám, már utálom!?
Hazajötem suliból ettem, közben bekebzelte maganak a "pisa" szagot mert van egy kutyánk, én semmilyen pisa szagot nem ereztem. Leültem tanulni és rngem nyaggatott hogy vigyem le a kutyát, meg majd este is. ( ma is sokat kelett tanulnom)
És nekem erre nincs időm, mondtam nem mrrt tanulok meg házit irok aztmondtw őt ez nemerdekli akkorie vgyem le, utána par masodpercel montw hogy ne keljen elővennie a fakanalat, uristen ki ez te?? Nehogy elokelje vennie a fakanalat amiikor ettem bementem a szobába es kiküldott, ez normalis??
Engem meg az olyan emberek irritálnak, mint te: ott van az a szerencsétlen állat, akinek egy idő után vizelni, kakilni kell, de neked derogál levinni, pedig pár perc az egész! És ne mondd már, hogy pont ezen a pár percen múlik a lecke, meg a tanulás, amikor egy fél mondatot nem tudsz leírni legalább öt elírás/helyesírási hiba nélkül! Mellesleg hú, de sokat kell tanulni, de ide irogatsz.
Vidd már le azt a szerencsétlen kutyát, te nyomoronc!
Na pont az ilyenek miatt nem szabad lakásban tartani gyereket.
:)
"A kutyát az egész család akarta" - ergó te is. Sajnálatos, hogy a többiek nem veszik ki a részüket a nevelésből, de ez nem olyan dolog, mint a takarítás, hogy ha senki nem csinálja, nem csinálom én sem, mert egy élőlényről van most szó.
Visszavonom a nyomoroncot, utána olvastam, hogy levitted és hogy mindig te viszed le. Sajnos, úgy tűnik, rád maradt a kutya, de azért te rendszeresen vidd le, ne hagyd szenvedni.
Nem elemeztem, hogy mit tartalmaz a kutyapisi, de nálunk pl. a kiskutyánk többször is -eléggé büdöset- pisilt, mire végül szobatiszta lett.
Csak megjegyzem, hogy időnként borzalmas szájszaga volt és nagyokat tudott pukizni, pedig minőségi kaját kapott és a szomszédban lakó állatorvos is rendszeresen ellátta.
Visszatérve a kérdésre az a legnagyobb baj, hogy aki -hirtelen ötlettől vezérelve- kutyát vesz, nem számol a kutyatartás legelemibb követelményeivel, és azzal sem, hogy ez több mint egy évtizedig így lesz majd, amíg él majd a kutya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!