Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit szólnátok ha a...

Szülők mit szólnátok ha a fiatok otthon maradt volna, tehát nem ment volna be suliba? 18/F

Figyelt kérdés
szülő igazolással lehet igazolni

2016. dec. 12. 09:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
79%

Én mindig ellógtam azt a 3 szülő igazolást. Plusz még vagy kettőt orvosival. Azért mert 1 év alatt ellóg pár alkalmat még nem a világ vége. Én a vizsga előtti utolsó gyakorlatot is ellógtam :D még is levizsgáztam 4-re.

Nekem a lógásaim oka az hogy gyülöltem az iskolát. Hát még az osztálytársakat.

2016. dec. 12. 12:11
 32/40 anonim ***** válasza:
75%

Húha... Lászik egyes felhasználókon, hogy alázták, verték őket gyerekkorukban.

Attól, mert ti végig szenveditek az egész életeteket, még a gyereknek nem feltétlenül kell. Sajnálom, hogy ilyen elmebetegek is vállalhatnak gyereket...

2016. dec. 12. 13:04
 33/40 anonim ***** válasza:
2%
szólt a jó nő
2016. dec. 12. 13:07
 34/40 anonim ***** válasza:
14%

Ilyen flegma embernek tuti nem igazolnék semmit!

mi lesz veled ha dolgozni fogsz? Ott is majd azt mondod fáradt voltál és nem volt kedved menni melozni? Majd szépen ki....nak

2016. dec. 12. 16:21
 35/40 anonim ***** válasza:
Na mit szólt anyad?
2016. dec. 12. 16:39
 36/40 anonim ***** válasza:
28%

Több tényezőtől függ ez.

Egyrészt szóltál-e előre? Ha nem, akkor nem igazolom.

Ha szóltál, és:

- egyébként jól teljesítesz a suliban

- normálisan viselkedsz úgy általánosságban

- otthoni, családi feladatokból is kiveszed a részed,

akkor oké lenne.

Viszont csakis ebben a 3 napban lennék benne, ezeket előre szólva kedved szerint felhasználhatnád. Ha ezeket felhasználod, akkor annyi, ha más neked fontos programra kellene ilyen szünet, akkor sajnálom, így jártál.

2016. dec. 12. 16:40
 37/40 A kérdező kommentje:
anyám semmit se szólt
2016. dec. 12. 18:03
 38/40 anonim ***** válasza:
69%
Nem nagy dolog. Mindenki csinál néha ilyet.
2016. dec. 12. 18:59
 39/40 anonim ***** válasza:
36%

"Sajnálom, hogy ilyen elmebetegek is vállalhatnak gyereket..."

Elmebeteg lennék azért, mert elvárom az iskolás gyerekemtől, hogy bejárjon, és ne lógjon el egy napot azért, mert pihikézni akar, miközben ott volt rá az egész hétvége?

2016. dec. 12. 19:38
 40/40 anonim ***** válasza:
Én leülnék vele beszélni, hogy miért lógott, és elmondanám, hogy ezt nem fogom igazolni így. Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy kis időre távol a sulitól, akkor jöjjön, szóljon előre, dumáljuk meg az okát, és mondjuk azt mondom legyen egy hosszúhétvégéje, ha nincs semmi fontos dolgozat.
2022. máj. 26. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!