Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit szólnátok ha a...

Szülők mit szólnátok ha a fiatok otthon maradt volna, tehát nem ment volna be suliba? 18/F

Figyelt kérdés
szülő igazolással lehet igazolni

2016. dec. 12. 09:34
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
nem hiányazotam annyit hogy megbukjak csak most itthon akartam maradni
2016. dec. 12. 09:49
 12/40 anonim ***** válasza:
44%
Ha tényleg meg tudja indokolni, hogy miért kell egy hétvége után még egy napot pihenni - es az, hogy nem volt kedve, nem elég -, akkor igazolnám, ha csak annyi, hogy másnapos vagy lusta, akkor intézze magának el az iskolában, én nem adnék igazolást erre.
2016. dec. 12. 09:51
 13/40 anonim ***** válasza:
52%
Maradj. Bánja a halál, csak akkor ahhoz is legyél elég nagy fiú, hogy vállald a tetteid következményét.
2016. dec. 12. 09:58
 14/40 anonim ***** válasza:
42%

Komoly céljaid lehetnek az életben, ha úgy gondolod, hogy a maximum, ami elvárható, hogy nem buksz meg.

Ezzel az erővel hagyd a sulit a bús pi.csába, és menj el dolgozni!

Gondolom, idén végzel, és amúgy is ez a sors vár rád, mert így továbbtanulni abszolút felesleges, és merő pénzkidobás.

2016. dec. 12. 09:59
 15/40 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nincsen ebben semmi furcsa. Aki melózik,azoknak is van szabadnapja! Én szabadon rendelkezhettem a 3napom felett, nemszóltak bele anyumék sosem,mégse lettem egy iskolakerülő :D most egyetemre járok. Húgom pont ma maradt itthon így, majd leigazolják neki anyumék.
2016. dec. 12. 10:02
 16/40 anonim ***** válasza:
88%

Ha előre megbeszéli a gyerek a szülővel,hogy melyik napon nem menne és miért, akkor oké, ha a szülő is belemegy és leigazolja neki. Van 3 nap,évi szinten nem olyan sok,ennyi lógás belefér,ha a szülő is rábólint.

Viszont így,hogy nem is szóltál nekik ,csak utólag majd elvárod,hogy igazolják elég gáz. Én nem igazolnám így.

Pedig tényleg toleráns vagyok,ha pl a szombati munkanapokon nem akarna bemenni,simán leigazolnám neki.

De így,hogy nem is szóltál előre és nem is indokolod nem igazolnám.

2016. dec. 12. 10:07
 17/40 anonim ***** válasza:
30%

"mert pihenni akarok azért"

Na ne viccelj már!

2016. dec. 12. 10:11
 18/40 anonim ***** válasza:
93%
Ha korrektül megmondja, hogy most szüksége van 1-2 nap pihenésre (de ettől függetlenül jól tanul és nem lógós), akkor semmi gond nincs belőle, persze, hogy igazolom. De ha lógós, nem látom, hogy tanulna, akkor nem igazolnám.
2016. dec. 12. 10:14
 19/40 anonim ***** válasza:
95%
Ja és a lényeg előre tudjam, ne utólag!!!!
2016. dec. 12. 10:14
 20/40 anonim ***** válasza:
57%
En is logtam neha. 4.5-os tanulo voltam amugy, most mar 41 vagyok, tisztesseges munkam van, csaladom, macskam, hazam, szoval nem lesz zullott ember olyanbol, aki neha log. En atmentem a haziorvoshoz, mondtam, h hat kapar a torkom es rossz a kozerzetem, meg h hoemelkedesem volt reggel, ezert nem indultam suliba, nehogy a buszon legyek rosszul. Gond nelkul igazolt par napot.
2016. dec. 12. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!