Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők mit szólnátok ha a...

Szülők mit szólnátok ha a fiatok otthon maradt volna, tehát nem ment volna be suliba? 18/F

Figyelt kérdés
szülő igazolással lehet igazolni

2016. dec. 12. 09:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
58%

Ha így, önkényesen eldönti, hogy ő pihikézni akar még hétfőn is, azt nem igazolnám.

Ha megkért volna rá, hogy igazoljam, és van rá valami jó oka, akkor lehet (!), hogy megtettem volna. De így, ahogy te előadod, tuti nem.

2016. dec. 12. 10:33
 22/40 anonim ***** válasza:
43%

"Szerintem nincsen ebben semmi furcsa. Aki melózik,azoknak is van szabadnapja!"

Ja, ezt úgy hívják, hogy hétvége :D Jó, van, aki hétvégén dolgozik, annak hétköznap van szabadnapja. De a kérdező megkapta a "szabadnapját" hétvégén, mire föl akarna még harmadnap is otthon hesszelni?

2016. dec. 12. 10:35
 23/40 anonim ***** válasza:
64%

Lehet igazolni, de nem kötelező.

Nem arra van az a három nap, hogy őfelsége tudjon kedve szerint lustálkodni, ha nincs kedve bemenni, hanem azért, ha fontos családi ügy van hétköznap.

Jelen esetben nincs ilyen ügy.

Szerencsére nekem már a kisebb gyerek se mer ilyet bejátszani, biztos én csinálok valami rosszul, ha van benne annyi kötelességtudat 13 évesen, hogy nem lóg, mikor kedve tartja. Ahogy elnézem a válaszokat, biztos, hogy már nem is viszi semmire az életben, még a végén dolgozni is kénytelen lesz szerencsétlen a pénzéért.

De ha 18 évesen a fiam agyilag itt tart, akkor én is visszaveszek pár fokozatot, és azt kapja karácsonyra, hogy igazolom ezt a napot. Ezt úgy értsd, hogy semmi mást!

Ugyanis nekem meg nincs kedvem ajándék után kajtatni, megkeresni a rávalót, meg még fát venni, meg ünnepi kaját sütni, meg ilyen fa.szságok. Akkor én is azt csinálom, amihez kedvem van. Pl. karácsonykor konkrétan lófa.szt se, mert ennyi pihenés meg nekem jár, az egész éves hajtás után.

Aztán lehet melegszendvics mellett is énekelni a csendes éjt...

És akkor én még engedékeny vagyok, engem ezért agyoncsapott volna apám, és mehettem volna dolgozni, ha tanulni nincs kedvem.

2016. dec. 12. 10:49
 24/40 anonim ***** válasza:
37%

Ha előre megbeszéljük, akkor OK. De persze nem ilyen indokkal.

Én sem értem, mit kell pihenni két nap pihenő után, úgy, hogy mindjárt itt a szünet.

Ha utólag benyögi, hogy ja én nem mentem iskolába, csak úgy, mert nem volt kedvem, akkor lennének következményei. Igazolnám, hogy a suliban ne legyen gond, de kapna otthon büntetést.

2016. dec. 12. 10:58
 25/40 anonim ***** válasza:
35%
#22 tévedés! Ezt úgy hívják, hogy szabadság!
2016. dec. 12. 11:00
 26/40 anonim ***** válasza:
24%
Nagykorú vagy, minek ehhez szülői igazolás? Amennyiben gyerek lennél és nem lenne indokolt, hogy itthon maradj, rávennélek, hogy bemenj a suliba. Nem vagy már kicsit idős a kamaszlázadáshoz?
2016. dec. 12. 11:03
 27/40 anonim ***** válasza:
43%
Én leigazolnám. Nem dől össze a világ ha egy napot otthon marad. Nem fog semmi történni, nem lesz attól butább. Anno nekem is mindig leigazolták és nem lettem kukás, és nem is tartanak el. Sőt, állítom kb. 3x annyit értem el az életben, mint akik soha egy napot sem hiányoztak.
2016. dec. 12. 11:17
 28/40 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, ha egy magyarországi gyárban, vagy egyéb rabszolgatelepen szeretnél csicskulni életed végéig csakúgy mint az itt válaszolók 90%-a, akkor ne hiányozz egy napot sem mert ahhoz a nyomorhoz jobb előbb hozzászokni.
2016. dec. 12. 11:26
 29/40 anonim ***** válasza:
40%

Ha a hétvégén buliztál volna és azért vagy még hétfőn is rottyon.....( szívem szerint azt mondanám biztos nem) sajnos akkor is leigazolnám. Kizárólag azért,hogy ne gyűljön az igazolatlan óra.

Ha nem a csavargás rovására írandó,hanem szimplán fáradt vagy leigazolnám,de illő lenne legalább előző este megbeszélni.

Az elég gáz,ha anyud reggel úgy hagyott otthon,hogy mindjárt indulsz suliba.

Kicsit rántsd össze magad,7 nap és szünet.

2016. dec. 12. 11:36
 30/40 anonim ***** válasza:
46%

Indoklás?

Pihenni akarok!

Ezen valószínűleg szülőként akkorát röhögnék, hogy jókedvemben még igazolnám is ezt az egy napot. Aztán azzal a lendülettel kidobálnék mindent a szobádból (tévé, telefon, számítógép, tablet), az ágyat leszámítva, aztán mondanám, hogy tessék b*meg, pihenj!

2016. dec. 12. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!