Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem félnek ettől a rossz szülők?

Nem félnek ettől a rossz szülők?

Figyelt kérdés
Azok a szülők, akik alapvetően semmit nem engednek meg a gyereküknek (tényleg semmit), azok nem félnek attól, hogy amikor megöregednek, akkor már nem számíthatnak a gyermekeik segítségére, akik olyan hamar leléptek otthonról, amilyen hamar csak tudtak?
2016. dec. 11. 20:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
56%

Tudom, hogy megy a pontszámítás, 2 gyerekem jár egyetemre, magam is azt végeztem. Ha menne a szövegértés, akkor felfogtad volna, hogy az érettségi anyag összetétele szempontjából nem hagyható ki a 9-10. osztály, elég nehéz két év anyagát bepótolni néhány hét alatt.

Azért csak okoskodj tovább, az általad rossznak ítélt szülőkről, a 14-15 éves, szerinted kulturáltan, netán málnaszörppel bulizó kiskamaszokról, meg egyéb bölcsességekről, roppant szórakoztató.:D

2016. dec. 14. 11:56
 32/40 anonim ***** válasza:
Oszinten szolva nem erdekel hogy te mit kersz vagy mit nem kersz. Anyadek nem a jo szulok mintapeldanyai, de te azert nagy arccal nekiallsz masokat fikazni...
2016. dec. 14. 11:58
 33/40 anonim ***** válasza:
85%
Most nem irogatom ki egyesével azokat akik itt a szülőt védik, meg hogy úgyse fog lelépni a gyerek... Csak mondom h miután végeztem a középsulival leléptem és azóta 1x láttam őket, de 5éve könyörögnek h mennyek vissza stb stb.. Jövőre végzek az egyetemmel szerencsére teljes ösztöndíjat kaptam és ez mellett diák munkáztam szal úgy megvagyok.. Na de evvel csak arra akartam kilyukadni, hogy fognak azok ezért sírni bőven.
2016. dec. 14. 13:54
 34/40 anonim ***** válasza:
nem,mert van szűlő tartás.és a rosszszülőség nem ebben merűlki.egyesek szerint.
2016. dec. 14. 21:22
 35/40 anonim ***** válasza:
Inkáb utáljon a gyerekem kamaszként,minthogy tönkretegye az életét. Majd benől a fejelágya és rájön maga is erre.
2016. dec. 22. 00:59
 36/40 A kérdező kommentje:
Látom páran félreértelmezik a kérdést, ahogyan te is, 30-as. A tényleg rossz szülőkre gondoltam, akik zum beispiel verik a gyereküket, alkoholisták, 18. születésnapjukra egy bőröndöt kapnak és kidobják a puját, stb...
2016. dec. 22. 01:44
 37/40 anonim ***** válasza:
A feltett kérdésed nem erre irányult
2016. dec. 22. 02:07
 38/40 A kérdező kommentje:
Najo, miert lepodom meg, hogy ehhez a kerdeshez is csak az off meg a kotekedes jon 😂😂
2016. dec. 22. 02:43
 39/40 anonim ***** válasza:
N
2016. dec. 22. 19:32
 40/40 anonim ***** válasza:
Nem. A végletekben gondolkodó emberek sosem félnek a döntéseiktől.
2016. dec. 22. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!