Felnőttek ti szoktatok kapni szülinapotokra valamit a szüleitektől? Általában miket?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 17:19
11/13 anonim válasza:
Én mindig adok valamit mindenkinek, ha csak egy szelet csokira futja, akkor azt. Én viszont, mint kiderült pár napja, nem szoktam.
Elfelejtette az egész család, hogy születésnapom van. Ajándék, hah.. egy kva smsnek örültem volna...
12/13 anonim válasza:
Én egy kicsit megtöröm itt a sort. Gyerekként kaptunk ajándékot a tesóimmal. Úgy 13-14 éves korunk felett viszont a köszöntésen kívűl nem volt ajándék. Se szülinap, se karácsony. Se csoki, se virág.
Azóta felnőttünk de senki nem ajándékoz senkinek se, semmilyen alkalomból. Még csak arra sem lehet fogni,hogy ne telne legalább egy tábla csokira. Így nőttünk fel és kész, szüleimnek nem volt fontos az ajándékozás sose.
13/13 anonim válasza:
Anyukámtol mivel nincs sok pénze ,igy csak köszöntést .pont elég nekem töle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!