Miért kritizál az apám?
"Ne aggódj ezen ez teljesen természetes dolog a legtöbb családban előfordul csak nem beszélnek róla. "
Ez nem igaz. A normális családokban nem próbálják kikészíteni egymást az emberek.
"Mert egyszerűen két ember nem tud huzamosabb ideig együtt élni ha nem sexelnek!"
Akkor nagyon szerencsés vagyok, csupa olyan normálatlan emberrel vagyok körül véve akiknek a szexen kívül máson is jár az eszük.... Ugyanis azzal is jóban vannak akivel nem kefélnek.
Kedves kérdező: sajnálatos módon vannak olyan emberek mint az apukád. Egyszerűen attól érzik nagynak, erősnek magukat ha másokat bánthatnak. Szánalmas de így van. (nem tudom mitől lesznek ilyen durván defektesek) Tudom nehéz, de ne akarj neki megfelelni mert úgysem lehet. Próbálj meg mielőbb megszabadulni otthonról, amíg ilyen romboló környezetben vagy, az önbecsülésed mindig a nullán marad. Amúgy mi az hogy nem vitted semmire? Könyörgöm, még csak húsz éves vagy. Hol kellene tartanod? Fel se vedd az apád szövegét. Az ilyeneknek akkor is senki lennél ha te lennél a miniszter, meg a pápa egy személyben....
Remélem az anorexiáddal jársz valahová. Az is egy hosszú dolog, de ott elmondhatnád ezeket is.
Ha még nem kerestél szakembert, sürgősen érdeklődd meg a háziorvosodtól, hol van ilyen felétek ami tb-re megy és nem fizetős. Lépj, mert sokan járnak oda, és a sort is ki kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!