Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nehéz elfogadni,...

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy nincs semmi kérésem? 16/f

Figyelt kérdés

A szüleim mindig nagy gondban vannak, hogy mit vegyenek nekem karácsonyra, de számomra egyszerűen semmi nem kell, nekem mindenem megvan. Szüleim szerint olyan hülyén néz ki, hogy nem kapok semmit, de hogy őszinte legyek, nekem teljesen mindegy, hogy hülyén néz ki vagy sem, akkor sem kell felesleges dolgokat venni nekem, csak azért, hogy kapjak valamit, aminek amúgy semmi értelme és semmi hasznát nem vennék.

Tavalay gördeszkát kaptam, amit már előtte is szerettem volna, de csak tavaly sikerült megkapnom és kb olyanokat is mondtak nekem, hogy persze akkor kértem olyan hülyeséget, annyiszor le is sérültem miatta, nem hiszik el, hogy semmi értelmesebb dolgot nem szeretnék idén. Pedig tényleg nem.. Én azt nem hiszem el, hogy ilyeneken kell vitatkoznunk.

Szüleim egyébként normálisak, szóval nem kell semmiféle őrülteknek elképzelni őket, csak most nagyon rá vannak kattanva erre a témára. Abból a pénzből, amit a felesleges karácsonyi ajándékomra költenének, inkább költség magukra, ígyis kb minden pénzüket rám költötték, de vállaltam diákmunkát nem olyan rég és a pofám leégne, ha tőlük kéne kérnem valamire, mindig mindent a sajátomból veszem meg és nem is szórom el. Elég sprórolós vagyok, amit nekik köszönhetek, mert tudom, hogy milyen, amikor valaki hónapról hónapra él.

Szóval komolyan nem tudom, miért nem értik, hogy én azt szeretném, hogy ez így lenne.

2016. dec. 2. 16:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mindenféle ruhát egy bizonyos oldalról szoktam rendelni, konkrétan már mondták is hogy a végén be sem fér a szekrényembe, pedig annyi jó dolgot szoktam látni :D

Annyira nem vagyok édesszájú, de van, amikor rám jön és ödszeeszem mindent. Minden témájú könyv érdekel amúgy, de legfőképpen a krimi és a fantasy.

Pesten lakunk amúgy, Mátyásföldön, a semmi végém:))

2016. dec. 2. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Valamilyen lakberendezési holmi? Mondjuk új ágyneműhuzat, kispárna vagy valami hasznos és egyben szép dolog. Pihe puha törülköző? Én ezekre sajnálom a pénzt, nagyon örülnék ha mástól kapnék egy jó nedvszívó plüssmaci puhaságú törülközőt.

Könyvek? Ruhák? Közös élmény? Parfüm? Kisebb elektronikai holmik? Új fejhallgató, vezetéknélküli hangfal...

Vagy kérhetsz valami előre csomagolt dolgot. Tusfürdő szett, kávé vagy tea csomag bögrével. Azok nem nagy összegek ha szereted ezeket szerintem nem rossz ajándék.

2016. dec. 2. 19:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor könyv utalványt kérj az 1 évig beválthatod .

De tényleg együtt élményt kérj .

2016. dec. 3. 05:53
 14/15 anonim ***** válasza:

#11 Jodi Picoult: 19 perc vagy Házirend? Nézz utánuk. Vagy keress rá egy általad már ismert és szeretett könyvre a Moly oldalán, alul dob ki hasonlókat. Hátha látsz valamit :)

Új füles (vagy a másik fajta, csak nem tudom a nevét...), valami játék gélre, hangfal?

Arról az oldalról ahol ruhákat veszel kinézhetsz valamit. Mondják, hogy be se fér a szekrényedbe de ha kiválasutasz mondjuk egy pulóvert/csukát/akármit, az még pont beleférhetne.

Karóra esetleg? Vagy egy férfias nyaklánc v karkötő, ha hordasz?

2016. dec. 3. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:
*játék gépre. Jajj de szeretem a telefonomat :'D
2016. dec. 3. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!