Ti ezt furcsának találjátok?
Felnőtt nő vagyok, de apukámnak mindig beszámolok arról, hová megyek és mit csinálok, kikkel leszek. Ha ott is alszom valakinél, akit még nem ismerek jól (új pasi vagy barátnő), akkor még este és reggel fel is hívom, hogy minden oké, megkapja a címet is, ahol tartózkodom + esetleg annak az elérhetőségét, akivel együtt leszek.
Nekem ez biztonságérzetet nyújt, ha bármi történik velem, legalább ő tudja, merre keressen, kit keressen. Ilyen téren senkiben nem bízom ennyire, mint benne.
Érdekelne a véleményetek, mert mások furcsán néznek rám emiatt. Senkit nem ismerek, akinek annyira jó lenne a kapcsolata a szüleivel, hogy azt is elmondhassa, "na, most egy pasihoz megyek", inkább nem szólnak róla. De nem csak a szüleiknek, hanem senkinek és én ezt kissé veszélyesnek találom. Persze, ha lenne párom, akkor ő tudna arról, mikor-hova-kivel.
22N
Ha neked így jó akkor tedd úgy. Nekem az a furcsa, hogy olyanoknál alszol akiket nem ismersz jól, leadod az elérhetőségét mert nem bízol benne de ott alszol nála. Gondolom van vendégszoba, de én inkább kivennék egy szobát egy közeli hotelben.
Én annyira spontán vagyok, hogy gondolok egyet és veszek egy repjegyet és elutazom vagy beülök az autóba és elmegyek másik országba. Néha másnap tudják meg hogy másik országban vagy kontinensen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!