Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszik nektek, vagy furcsának találjátok, ha egy fiú nem dohányzik?
utálom a cigit
szal az én pasim ne dohányozzon
ha dohányzik esélytelen nálam...
Rosszul vagyok a cigaretta füstől.Szóval a közelembe ne jöjjön senki cigarettával mert elküldöm melegebb ékhajlatra.
Ha én sem dohányzom akkor szerintem a pasim se dohányozzon.Aki meg dohányzik keressen magának dohányost.
nem szeretem a dohányos fiúkat.
bár ez nem kizáró tényező.
ha dohányzik akkor kimegy és kint gyújt rá a teraszon, csukott ajtónál.
a mostani párom is dohányzott régebben, de abbahagyta, már 5 éve nem dohányzik. - így sokkal jobb ízű a szája és a lehelete, és természetesen a testének az illata is.
nekem az okból nem tetszene, mert én dohányzom. nem menőzésből, hanem mert jól esik. egy nem dohányos nem tudja megérteni azt az érzést szerintem, hogy nekem most muszáj rágyújtanom. meg valószínűleg zavarná a füst, és hogy cigiszagom van, így nemdohányos nem is kezdene velem. ez ilyen :D
20L
Utálom a cigit, utálom, ha a közelemben szívják.. Utálom ezt a fajta embert, amit leírtál.. "menőbb, divatosabb és cigizzen".. ezek azok, akik bunkók is.. többségben.
Én nem cigizek, én olyannal nem is ismerkednék, akiről tudom, hogy szívja. A párom sem cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!