Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt érdekesnek/hasznosnak találjátok?
Ez a lány a fogamzásgátló hatását dokumentálta hónapokon keresztül, hogy milyen hatással van a mellére. Szerintem nem változott. Szerintetek?
(Amúgy engem tudjátok milyen sorozat érdekelne még? Amikor elkezd nőni egy lány cicije egészen mondjuk 18 éves koráig, hogy hogyan fejlődik, milyen fázisokon megy át. De ilyet tuti nem találok a neten meg szerintem nem is nagyon jut eszébe senkinek. Pedig az is érdekes lenne..)
Van, aki ilyeneket néz? :D
Se érdekesnek, se hasznosnak nem találom. Viszont te tényleg egy perverz vagy. :D
Olyan jó tudni, hogy perverz vagyok :P Meg pedofil is.
Szerintem meg csak kíváncsi. Na mindegy. Örülök, hogy ilyen jól tudtok ítélkezni.
Amúgy ezt a sorozatot tök véletlen találtam, amikor egy lány írta, hogy a fogamzásgátlótól nőni fog a melle. Hát elvileg nem nő, itt a bizonyíték.
Miért nőne a melle tőle?
"Amúgy engem tudjátok milyen sorozat érdekelne még? Amikor elkezd nőni egy lány cicije egészen mondjuk 18 éves koráig, hogy hogyan fejlődik, milyen fázisokon megy át."
Én nő vagyok, de engem nem köt le ennyire a kérdés. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!