Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok ezt érdekesnek/hasznosn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt érdekesnek/hasznosnak találjátok?

Figyelt kérdés

Ez a lány a fogamzásgátló hatását dokumentálta hónapokon keresztül, hogy milyen hatással van a mellére. Szerintem nem változott. Szerintetek?

(Amúgy engem tudjátok milyen sorozat érdekelne még? Amikor elkezd nőni egy lány cicije egészen mondjuk 18 éves koráig, hogy hogyan fejlődik, milyen fázisokon megy át. De ilyet tuti nem találok a neten meg szerintem nem is nagyon jut eszébe senkinek. Pedig az is érdekes lenne..)

2013. febr. 13. 01:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja az ösztrogén! Hát persze. Az ösztrogén hatása összetett. Nem úgy megy, hogy ripsz-ropsz megnöveli a mellet. :D Ez nem ilyen egyszerű. Az ösztrogén hatására az agysejtek is növekedésnek, szaporodásnak indulnak, mégse hiszem, hogy aki fogamzásgátlót szed, az hirtelen "megokosodik". :)))
2013. febr. 13. 01:46
 12/15 Pretty Ballerina ***** válasza:
Na jó, én szedek fogamzásgátlót, de a világon semmi változás nincs. Meg sem fordult a fejemben, hogy lenne majd.
2013. febr. 13. 01:47
 13/15 anonim ***** válasza:
10-es: Ki mondta, hogy hip-hop? Ha hosszasan szedi, akkor bizony tapasztalható mellnövekedés is.
2013. febr. 13. 01:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek nézz utána, mert előfordulhat, de közel se olyan arányban, hogy egyértelmű összefüggést vonhassunk le a kettő között. :)
2013. febr. 13. 01:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Utánanéztem, onnan veszem ezt :)

De mint ahogy mondom, ez személyfüggő is, hogy kire mekkora hatással van ilyen tekintetben.

2013. febr. 13. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!