Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem által magas életszínv...

A férjem által magas életszínvonalon élek de a szüleimet hogyan segítsem?

Figyelt kérdés

Külföldön élek 8 éve, ebből 4 éve házas vagyok. A férjem olyan szerencsés helyzetben van hogy jól jövedelmező munkája van ennek köszönhetően magas életszínvonalon de élünk. Sok mindent megkapok a férjemtől.

A szüleimet lehetőségeimhez mérten segítem.Rendszeresen küldők csomagban drága ruhákat,cipőt,luxuskozmetikumokat.Ha tehetem pénzt is, 400-500 eurót alkalmanként.Ennél többet nem tudok mert a férjem számlajához tartozik a bankkártyám.Sokszor az én fizetésemből akciósan vásárolok nekik mivel a férjem nem szereti ha az ő pénzéből ruházom a szüleimet.

A gondom az hogy amikor hazamegyek úgy érzem irigyek rám a szüleim.Sokszor elkérik a dolgaim avval az indokkal hogy úgyis tudok újat venni kinn.Kaptam egy drágább autót is.Ahogy meglátták, azt mondta apám hogy miért nem nekik adtam az árát és ők lecserélték volna a lakótelepi lakásukat egy lakóparkira.Az autó a férjem cégének a tulajdona.

Hogyan lehetne elmagyarázni nekik hogy nem tudok havonta 1000 eurót küldeni nekik és budai lakóparki lakást vásárolni mert nem az én pénzem az amiből élek.Nagyon rossz érzés az hogy irigyek rám anélkül hogy tettem volna bármi rosszat.Lehetőségeimhez mérten segítek nekik,de nem várhatják el hogy az enyémmel megegyező életszínvonalt biztosítjak számukra a férjem pénzéből.Nem is törekedtek arra hogy segítsenek az életben elindulni,mindent magamnak köszönhetek.

2016. nov. 28. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

340 ezernél még segítségre szorulnak? Kettőjüknek aztán az mire nem elég? Vannak akik gyerekkel is 180-ból élnek. Nyugodtan vehetnek egy új kocsit részletre, még akkor is marad belőle. Nem is értem miért kell nekik küldened? Az ajándékok, figyelmességek hagyján, azzal nincs is baj, de pénzt és el is várják, hogy még többet? Mégis mire fel? Én speciel életemben nem láttam a számlámon egy hónapban sem annyi pénzt, mint amit ők (legfeljebb három hónap alatt), de a gyerekkel elvoltunk kevesebből is. Igaz, nincs is autó meg luxus cuccok.

Igaza van a férjednek, ha nem akarja pénzelni őket. Ezt még csak nem is hívnám támogatásnak, hiszen az annak kell, aki rászorul. Ők nem annak tűnnek, csak lehúznak ahogy tudnak.

2016. nov. 28. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Ket idosebb koru embernek utazgatnia kene ennyi penzbol lakassal... plane ugyhogy neha meg emelle megkapnak egy teljes magyar atlagfizetest. De hogy emelle meg lakast is kapjanak meg anyam kinjat, hat az mar pofatlansag a javabol... a ferjed helyeben pedig en sem orulnek neki, ha az atlagnal jobban elo emberek akarnanak ruhazkodni meg "luxuskodni" az en penzembol... mikozben semmi panaszuk nem lehet.
2016. nov. 29. 09:46
 13/15 anonim ***** válasza:
12%

Kedves kérdező!

Te mivel ütöd el a napjaidat? Gondolom csodás életed lehet...Nem győzöd vásárolni a jobbnál jobb cuccokat, meg gyűjtögetni a pénzt, és hazaküldeni. De irigyellek..Esténként meg bulizni járni...ez szuper.

2016. nov. 29. 10:55
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Inkabb tedd fere a penzt magadnak.

Mert egyszer csak vege lesz a szep luxus eletnek

2016. nov. 29. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Pff, a nyugdíjas szüleid jobbna élnek mint sok családos és aktív korú. Mi hatan élünk kb 300 ezerből, apa, anya, három gyerek, nagymama. Hagyd a francba a szüleidet, ne emészd magad miattuk.
2016. dec. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!