Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Volt már valaki hasonló...

Volt már valaki hasonló helyzetbe akár szülöként akár gyerekként?

Figyelt kérdés
Artista szeretnék lenni, de a szüleim kicsit sem hisznek bennem (azt mondják nem veszem komolyan az életem, egy léhütö utcaseprő leszek stb.) Ők választották a sulit ahova most járok, az hogy szeretem-e az nem érdekli őket. Általánosban 3-4 tanuló voltam most 2-3. Nem birom ezt a sulit nagyon erős, de ezt ők nem veszik figyelembe. Hogy fogadtassam el velük az álmomat? Ti mit tennétek/tetetek?

2016. nov. 27. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
na de az egyes csak ilyenből ért...
2016. nov. 30. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
20%
Na ha már egyesek szerint hisztiről van szó akkor kérdező a helyedben valóban hisztiznék. Nem érdekelne hogy csak egy gyerek vagyok vagy el fognak verni de én bevágnám a durcát. Nem mennék iskolába akkor sem ha anyám cibál be. Nem tanulnék és nem csinálnék házit se. Gyerekes viselkedés de az ilyen szülőknél nem használ az értelmes beszélgetés. Aztán mondogasd mindig azt hogy te artista szeretnél lenni és a jelenlegi "szakmát" vagy akármit nem fogod tanulni.
2016. nov. 30. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

nem így kell hisztizni.

azt kell mondani hogy:

nyenyenyenyenyenyenyenyenye

vagy ez a rinyálás?

2016. nov. 30. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
10-es: Attól még, mert határozott valaki és szókimondó, nem azt jelenti, hogy a gyűlölet vagy a düh beszél belőle.....
2016. dec. 4. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!