Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyi idős korba már megengedn...

Ennyi idős korba már megengednétek?

Figyelt kérdés
17 éves éves kamasz gyereketeknek megengednétek az együtt alvást a szerelmével vagy még ennyi idősen is túl korai és várjanak még vele?Ha lányról van szó ennyi idős korban már normális,hogy a barátjával szeretne aludni?

#együttalvás.
2016. nov. 25. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2016. nov. 26. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom egyedül alvással elképzelni a hétvégét.
2016. nov. 26. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Megengedném, attól függően milyen rég vannak együtt és egyébként pl találkoztam-e már vele. Előtte azonban leülnék és beszélnék a lányommal a védekezésről és felajánlanám, hogy kérdezzen. Valószinűleg már nem szűz, valószínűleg pontosan tudja mi hogyan működik, de szeretném, ha érezné a komoylságát a dolognak, pontosan azért, amit előttem is írtak, hogy ne hetente hordjon mást haza, érezze, hogy van jelentősége annak, ha együtt alszik valakivel. Így remélhetőleg felnőttként sem lesz az egyéjszakás kalandok királynője.
2016. nov. 26. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:
48%
Nem korai,nincs ebbe semmi rossz,csak sajnos a szülökkel van a gond,soha nem akarják elfogadni,hogy felnött a kislányuk,és védelmezik mint a tigris,konzervativak,elfelejtik,hogy ők is voltak fiatalok.
2016. nov. 26. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!