Ha a lányotoknak viszonya lett volna egy tanárával, mit szólnátok a dologhoz?
Én vagyok a lány, tavasszal érettségizek.
Nem csak a tanárom, mert vannak közös barátaink (nemrég kezdte a tanítást), szóval iskolán kívül is volt, hogy 1-1 buliban összefutottunk. Aztán jóban lettünk nagyon és októberben párszor együtt is voltunk. De én 3 hete mondtam neki, hogy ezt jobb lenne, ha befejeznénk és azóta elég más lett a kapcsolatunk... A gimiben jó fej mindenkivel, szeretik a diákok és a kollégái is, de velem lekezelő és bunkó, ez már a barátaimnak is feltűnt. Vagy figyelembe sem vesz, vagy egész órán engem szívat kegyetlenül.
Pl. ma is kérdezett valamit, nem tudtam a választ (vagyis tudtam, csak rosszat kezdtem el mondani, utána pedig már nem engedett szóhoz jutni) és elkezdte mondani, hogy tanulni kéne talán, bár neki mindegy, hogy hány évig leszek végzős, pár év múlva csak elvégzem a gimit. Ezt úgy, hogy amúgy az évfolyam legjobb tanulói között vagyok...
Ma anya elment sütizni az egyik barátnőjével, aki az igazgatóhelyettes a gimiben és ő mondta anyának, hogy nem érti, miért van így rám szállva és anya ezen meglepődött, mert nem annyira avattam be. És most kérdezget, hogy miért ilyen velem, meg hogy bemenjen-e a suliba beszélni vele, vagy az igazgatóval, merthogy ez nem normális.
De mégis mit mondjak, hogy jogosan utál, mert átvágtam a fejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!