Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányotoknak viszonya...

Ha a lányotoknak viszonya lett volna egy tanárával, mit szólnátok a dologhoz?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány, tavasszal érettségizek.

Nem csak a tanárom, mert vannak közös barátaink (nemrég kezdte a tanítást), szóval iskolán kívül is volt, hogy 1-1 buliban összefutottunk. Aztán jóban lettünk nagyon és októberben párszor együtt is voltunk. De én 3 hete mondtam neki, hogy ezt jobb lenne, ha befejeznénk és azóta elég más lett a kapcsolatunk... A gimiben jó fej mindenkivel, szeretik a diákok és a kollégái is, de velem lekezelő és bunkó, ez már a barátaimnak is feltűnt. Vagy figyelembe sem vesz, vagy egész órán engem szívat kegyetlenül.

Pl. ma is kérdezett valamit, nem tudtam a választ (vagyis tudtam, csak rosszat kezdtem el mondani, utána pedig már nem engedett szóhoz jutni) és elkezdte mondani, hogy tanulni kéne talán, bár neki mindegy, hogy hány évig leszek végzős, pár év múlva csak elvégzem a gimit. Ezt úgy, hogy amúgy az évfolyam legjobb tanulói között vagyok...

Ma anya elment sütizni az egyik barátnőjével, aki az igazgatóhelyettes a gimiben és ő mondta anyának, hogy nem érti, miért van így rám szállva és anya ezen meglepődött, mert nem annyira avattam be. És most kérdezget, hogy miért ilyen velem, meg hogy bemenjen-e a suliba beszélni vele, vagy az igazgatóval, merthogy ez nem normális.

De mégis mit mondjak, hogy jogosan utál, mert átvágtam a fejét?

2016. nov. 23. 21:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
65%
Ez a tanár elég etikátlan.Egyrészt szerintem tilos lenne viszonyt kezdenie a diákjával,másrészt most visszaél azzal hogy ki vagy szolgáltatva neki mint tanárnak,és bosszút áll.Szerintem mondd el anyukádnak hogy mi történt.Milyen a kapcsolatotok?Fontos hogy a Te szavadban bízzon,ne a tanár várható hazugságai tévesszék meg.
2016. nov. 23. 21:50
 12/31 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mondd meg neki, hogy ha kiderül a viszony, akkor ő járhat rosszul, nem te. Őt simán kirúghtaják emiatt.
2016. nov. 24. 08:23
 13/31 anonim ***** válasza:
83%
Ő az állásával játszott, amikor veled volt. És még ő fenyeget? A helyedben helyretenném, mert ha már ennyire feltűnik másnak is, akkor nagyon komolyan szívathat, és nem várnám meg, amíg ez a jegyeimen is meglátszik. A kapcsolatotokban elvileg ő volt a felnőtt, téged max kis ribinek fognak tartani, ő meg egy elbúcsúzhat a munkájától, meg a városban a megbecsülésétől, sőt valószínű, a jövőbeli tanári pályájától is. Na, kinek van nagyobb vesztenivalója?
2016. nov. 24. 09:16
 14/31 anonim válasza:
51%

Juuuuuj....az első ami eszembe jutott simán följelentenèm.....de kifejtem.

Nekem hál Istennek semmi ilyen nem volt suliban, de a tesitanar állìtólag kikezdett a többiekkel.kb14èvesek voltak... Látszott rajta a hajlam, mas látott is eseteket, de engem hála égnek elkerült....

A sztori adott, azt nem sok èrtelmw van magyarázni, hogy mièrt csináltad. Ìgy jartál...összejöttetek ès vège lett.... Nagy dolog... Mintha nem erről szólnának a kapcsolatok!! De qz hogy valaki az egóját akarja vèdeni a másik kárára az nem fèr bele. Próbáltál is vele beszèlni.

A másik rèsze a dolognak ami miatt leìrom: èn is sok mindent nem mertem elmondani otthon. De ez ttúlmegy azon, hogy ne kèrj segìtsèged. Ebben a korban sok mindent cikinek èrzel..

De ez nem kell, hogy kihassin a jövődre...először mondd el a szüleidnek, ők tudnak majd segìteni.

Valószìnű azt a bekèpzelt bunkót ez se fogja èrdekelni. Akkor lehet menni bìróságra, ugyanis nagyon nagyon rövidet fog húzni....

Ès tökèletesen mindegy, hogy ki hasznalt ki kit, ki alázott meg kit egy szerelmi kapcsolatban, a tanár negatìvan èl vissza a hatalmával, amivel valószìnűleg az egèsz èletedet megbèlyegzi. Ráadásul ez már a zsarolás kategória is. Hogy megbuktat amig ő lesz a tanarod.....

Az is ciki, ha elpukizod magad tömegben, de idővel elfelejted. Ez is ciki, hogy tanárral kavartál( gondolom ezèrt titkolod) de ennek következmènyei lehetnek a jövődet tekintve. Ehhez egy kicsit komolyabb hozzáállas kell, hogy megoldd....

Hatalommal való visszaèlès, zsarolás, diák elcsábìtasa, fiatalkorú elcsábìtása... Ha volt szex, ha nem... Az hogy kidobtad nem ok arra, hogy sorozatosan megbuktasson, vagy esetleg szánalomkettest kapsz ami az egyetemhez kevès, ha te mondjuk többet is el tudnál èrni egy másik tanarnál. Márcsak azèrt is idegesìtő ez a hozzáállása, mert nyilván el lehet menni masik osztályba másik suliba.... De ez mèg 10-en èvesen elèg nagy problèma, hogy fogsz beilleszkedni, hogy veszed fel az új tanmenetet. Felnőttkènt az ember könnyebben vált munkahelyet mert többet latott, mint diákkènt újra beilleszkedni.

Az, hogy viseld a következmènyeit az okè! De a tanar is viselje a következmènyeit, ugyanis te megtetted azt, hogy nem köpted be!!! Pesig megtehetted volna. Ő sem viseli a követkwzmènyeit...

Bocsi kicsit kiborìt az, ha az ember egója fontosabb az embertarsa èletènèl is...de persze addig jó voltál!!

(Telóról ìrtam, próbáltam helyesen ès gyorsan)

2016. nov. 24. 14:36
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Helyzetet a 6 os felvázolta. Annyit tennék hozzá, ha kiderül akármi is lesz vele. Te meg leszel bélyegezve a tanári kar szemében., ő is kivéve ha áldozatnak állítja be magát, akkor csak a háta mögött utálják. Utolsó éven meg elég szívás a helyzet. 10 edikben azt mondanám, hülye voltál menj át másik iskolába. Bár ott is ott a veszély, érdekelni fog mindenkit miért váltottál iskolát lehet egy iskola tanára a másik iskola tanárával egyetemen csinálta azt amit te a tanároddal:). A tantárgya fontos neked azzal akarsz tovább tanulni? Én nem mondanám el a helyedben
2016. nov. 24. 14:37
 16/31 anonim ***** válasza:
hát ez van... én is tudok több hasonlóról, de tényleg egyik se végződött túl jól (egy kivétellel, azok be tudták fejezni normálisan a kapcsolatot, de 10-ből 8 nem ..)
2016. nov. 24. 16:45
 17/31 anonim ***** válasza:
41%

Én a helyedben nem pattognék!

Elcsábítottad a tanárodat mert izgatott a gondolat, hogy ő a tanárod, majd rendszeresen megkeféltetted magad vele, végül lapátra tetted úgy, hogy belegázoltál az egójába.

Viszont marha nagy szereptévesztésben vagy, mert ő nem egy korodbeli hülyegyerek akivel kefélsz egyet a dizsi wc-jében azután másnap dobod, hanem ő a tanárod, akitől vissza is kaphatod.

Gyanítom, hogy nem normálisan beszélted meg vele a dolgot, és nem kulturáltan fejezted be vele a kapcsolatot, hiszen itt az írásodban is "lebunkózod".

Az óráján meg -jó tanulóként is- csak hebegsz-habogsz...

Gyanítom, hogy a sok közös buli után már mindenki tudja a suliban és a városban, hogy vele (is) szexeltél.

Vagyis már tudja mindenki...

...kivéve a szüleid!

2016. nov. 24. 18:05
 18/31 anonim válasza:
41%

Jó okè!! Okosak vagytok, hogy hibaztatjátok... De nem túl erős büntetès egy gyerekkori hibáèrt az, hogyha megbuktatja? Csak azèrt mert esetleg a tanár mèg kefèlni akart volna? Ez az a rèsz ami ha nehèz is, a magánèlet ès a munka különválasztasa. Ha a lány nem lèp, akkor a tanarja kezèben az esetleges jövője. Ha a lány lèp akkor a tanár jövője van a lány kezèben. Ès mindez 1-2 kefèlès miatt....

Jogosan utál, de NINCS joga ahhoz, hogy visszaèljen a hatalmával, mert sèrtve èrzi magát!!!!!

2016. nov. 24. 19:48
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Mindig a kiskorú az áldozat.
2016. nov. 24. 21:42
 20/31 anonim ***** válasza:

" meg egy elbúcsúzhat a munkájától, meg a városban a megbecsülésétől, sőt valószínű, a jövőbeli tanári pályájától is. "

mi van ???????? ember észnél vagy? egy vagon tanár-diák kapcsolatról tudok csak én, akkor a tényleges szám nyilván ennek a sokszorosa, na ugyan mi a tökömért búcsúzhatna el a tanári pályától? de imádom ezt a prűd hozzáállást ... könyörgöm nem 14 alatti sztem ... akkor?

és hát ja, a csajszi meg kicsit viselkedhetne ha nem is felnőttesebben de fairebben. szép is lenne ha minden egyes tanár-diák viszonyból ilyen cirkusz lenne. ez csak ebben a "felvilágosult" országban ennyire nehéz kérdés? nekem úgy tűnik ...

De még szerencse h ismerek normálisan végződött eseteket is, szóval azért nem mindenki ilyen szemellenzős. A srác kefélte a tanárnénit (pedig nem kis korkülönbség volt, de hát a friss húsiért tanár néni is oda volt ugye), aztán mikor szakítottak úgymond, érdekes, h képesek voltak tök normálisan viselkedni mindketten továbbra is.

komolyan nem értem az ilyen embereket ...

2016. nov. 25. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!