Anyám azt szeretné hogy mellette öregedjek meg mint egy hűséges kutya?
Figyelt kérdés
Anyám álladóan szekál a barátom miatt. Barátommal más más közeli városban lakunk, egy órányi a busz út. Én megyek a páromhoz mert nekem nincs külön szobám. Párom nem szeret hozzám jönni mert érzi anyámon a negativitást. Anyám elmondja mindennek a páromat.Párom vett egy érintőképernyős mobilt a szülinapomra, anyám miért mert ezt házasok szokták venni egymásnak meg hogy drága is volt,meg azért mert sajnált mert betörött a kijelzöje. Anyam azt szeretné hogy itthon maradjak, hétvégente vagyok a páromnal. Anyám szerint elköltöm a fizu , holott nem odaadom neki teljesen. Házi munkát megcsinálom, ő semmit és mégis azt mondja hogy nem csinálok itthon semmit. Volt hogy le is k...zott. Baratom anyát is elmondja mindennek de nem is ismerik egymást. Anyám olyan hogy csak neki lehet igaza és csak ô csinál mindent jól más nem. Állandóan fekszik, van hogy az ételt is az ágyba kell vinni. Barátommal 28 évesek vagyunk.2016. nov. 22. 16:36
11/16 anonim válasza:
áruld már el, olyan rossz sorsod van otthon, mi a túróért nem költözöl el?
12/16 anonim válasza:
28 évesen még anyádnál laksz? Anyukád egyáltalán dolgozik-e ?
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat anyam rokkant nyugdijas ma leköpött és nekem jött
2016. nov. 22. 21:17
14/16 anonim válasza:
28 évesen hagyod, hogy leköpjön? Már bocsánat, de ideje lenne összecuccolni a pároddal, vagy ha ő nem szeretne, akkor egyedül.
Ha hagyod, hogy terrorizáljon, akkor soha nem lesz jobb.
15/16 anonim válasza:
Te kiköpött anyád vagy.
Bocs. Leköpött anyád vagy...
16/16 anonim válasza:
Attól mert rokkantnyugdíjas, még nincs joga így viselkednie. Neked is csak egy életed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!