Naturista család. Normális dolog ha a szülők meztelenül mutatkoznak a tizenéves gyerekeik előtt?
Naturisták. A hétvégéjüket valamelyik naturista strandon töltik, ahol még kétszáz idegen embert, öreget, fiatalt láthatnak a gyerekeik. Ez egy életforma. Valószínű, hogy a gyerekeknek is teljesen természetes, mivel minden nap látják.
Régen a nőnek földik érő szoknyát illett viselniük. Akkoriban a férfiak attól is begerjedtek, ha meglátták egy nő bokáját. Ma meg ugyan kit hozna lázba egy boka látványa? Teljesen megszokott dolog, hogy a fiatalok fehérneműnél is kevesebb ruhában járnak az utcán.
Akik szerint a meztelen szülö látványa lelki törést és életképtelenséget okoz egy gyereknél, azokat emgkérdezem, hoyg az emberiség akkor miért nem halt még ki!!
Ugyanis évezredeken keresztül az emberek meztelenek voltak, söt a természeti népek a mai napig ruha nélkül vannak, a felnöttek meg gyerekek is, söt a szex sem tabu, ennek "ellenére" nincs köztük lelkibeteg és képesek párkapcsolatokra is minden probléma nélkül.
Mellesleg a nemi területeket sem "nézik", semmivel sem másabb egy nöi mell, férfi vagy nöi nemiszerv látványa számikra, mint a keze, lába vagy a füle - és EZ a természetes hozzáállás!
Ez kizárólag szokás kérdése, semmi más.
Igen, a test normális dolog, de nem vagyok kíváncsi apukám farkára vagy anyukám melleire, puncijára. És én sem szeretném, hogy engem nézegessenek meztelenül. Már 15 évesen nagyon fejlett és vonzó nő voltam, tudom, hogy apukám nem úgy néz rám mint nőre, de szerintem biztosan kellemetlen lett volna neki ha meztelenül mászkál előtte egy "bomba nő" még akkor is ha az a lánya.
Mellesleg abszolút nem vagyok sem prűd, sem szégyenlős senki más előtt. Van akt sorozatom is, akármikor levetkőzöm/átöltözöm bárki más előtt, ez egyszerűen nem a szülőkre tartozik. Még bikiniben is kellemetlenül érzem magam néha előttük, mert minden férfi és nő megbámul.
EZ a normális, és a prűdség nem normális.
Amúgy más kultúrákban ez teljesen természetes, csak a kereszténység és a muszlimok ilyen prűdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!