Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet az ilyen szülôkkel...

Mit lehet az ilyen szülôkkel kezdeni? Már unalmas.

Figyelt kérdés

Csak kereszteny/szülô által elfogadott konyveket olvashatunk nem találkozhatok kettesben a baratommal, megvan szabva milyen ruhát hordhatok, milyen zenet hallgathatok, milyen filmet nezhetek,kik lehetnek a barataim.

Most kaptam egy "okos" telefont (17.születésnapomra) ami a ház bizonyos részeirôl tudom fogni a szomszed wifijet, ha megtudnák ég a földdel..Jövôre olyan messze megyek egyetemre amilyen messze csak lehet.

Van internet es egy számitògép (és a bàtyàmnak egy laptopa,22eves) de csak iskolai dolgokra használhatjuk ha valaki "felügyel".Augusztusban leszek 18, mar alig varom. Es a kolit is :)

Persze ez se tetszik.nekik, hogy külföldre akarok egyetemre menni.

2016. nov. 17. 08:15
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
20%

Költözzél csak nyugodtan, ha el tudod magad tartani!

De ha továbbra is elvárod tőlük, hogy a kajádat, ruhádat, tanulásodat és minden egyebet ők fizessenek, csak éppen a dolgaidba ne szóljanak bele, nem igazán tartom tisztességesnek részedről. De a saját lelkiismereteddel neked kell elszámolnod.

2016. nov. 19. 08:07
 32/38 A kérdező kommentje:

Mar irtam, hogy az USA-ba szeretnek menni aupairkedni,2 evre. :)

Nem szeretnem, hogy Ok tartsanak el

:)

A program dijja mar majdnem megvan, Augusztusig biztosan meglesz. Es ha betoltom a 18-at akkor en is megkapom a nagyszuleim altal nekem gyujtott penzt, mint a batyam :)

Koszonom a valaszod.

2016. nov. 19. 09:41
 33/38 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom eldonteni, hogy az ide kommentelok nagy resze tenyleg ennyire fogyatekos es a szovegertelmezesre keptelen, vagy csak ennyire besavanyodott sz*reletu.

A kerdezo vagy 5x leirta, hogy O MAGA akar dolgozni, ergo nyilvan o tartana el magat kulfoldon is. A logika alapjan kovetkeztethetunk arra, hogy ha 15 eves kora ota dolgozik, akkor nyilvan tovabbra IS dolgozna. A masik meg az, hogy a legkisebb reszleteket ragadjak ki egyesek, amikor a kerdes r*hadtul nem erre vonatkozik. Erdekes, az ide frocsogo embereknek nem tunik fel a szulok vallasi fanatizmusa. Kakan is csomot keresnek, hihetetlen.

Kerdezo neked csak annyit mondanek, hogy valoban a koltozes a legjobb megoldas. Az ilyen szuloket nem lehet jobb belatasra birni, sajnos teljesen beszukult a latokoruk. Amirol megvan a velemenyuk az szerintuk szent es serthetetlen, te meg csinalhatsz akarmit, akkor se fognak megvaltozni.

Sok sikert kivanok neked a tovabbiakban!

2016. nov. 21. 15:18
 34/38 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2016. nov. 21. 17:01
 35/38 A kérdező kommentje:

[link]

Ismeri valaki ezt a ceget?

2016. nov. 23. 12:25
 36/38 anonim ***** válasza:
54%

Ha jól értelmezem, a 22 éves bátyád sem netezhet csak felügyelettel? Ő hogy bírja ezt? Az a baj, hogy a szüleid nem is értik, mennyire rosszat tesznek neked ezzel. A sok elfojtás borzasztó károkat okozhat, egy êletre sérülhet tőle az ember. Mélydepresszió, idegösszeomlás,szélsőséges esetben mások bántalmazása...

Mi történik, ha nem azt teszed, amit mondanak? Próbáltál már keményen ellenállni nekik?

2016. dec. 2. 19:23
 37/38 anonim ***** válasza:

33-as olyan jót mosolyogtam az írásodon. Valóban szinte senki nem arról beszél, ami a kérdés. Nem is értem, miért kötnek bele abba, hogy Amerikába menjen.

Kedves kérdező! Menj, ha szeretnél! Főleg ezzel a programmal még biztonságosnak is tünik. De nagyon vigyázz magadra! Nehogy az legyen, hogy a hirtelen nagy szabadságodtól megvadulsz! :)

Légy boldog, bármi lehetsz, ami szeretnél lenni!

2016. dec. 2. 19:40
 38/38 anonim ***** válasza:
41%
Na pont az ilyen emberek miatt lehet megutálni a vallást. Addig oké, hogy hisznek valamiben, gyakorolják a vallást, de ne legyenek már ennyire bigottak. Főleg ne erőltessék rá az akaratukat másra.
2016. dec. 3. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.