Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet az ilyen szülôkkel...

Mit lehet az ilyen szülôkkel kezdeni? Már unalmas.

Figyelt kérdés

Csak kereszteny/szülô által elfogadott konyveket olvashatunk nem találkozhatok kettesben a baratommal, megvan szabva milyen ruhát hordhatok, milyen zenet hallgathatok, milyen filmet nezhetek,kik lehetnek a barataim.

Most kaptam egy "okos" telefont (17.születésnapomra) ami a ház bizonyos részeirôl tudom fogni a szomszed wifijet, ha megtudnák ég a földdel..Jövôre olyan messze megyek egyetemre amilyen messze csak lehet.

Van internet es egy számitògép (és a bàtyàmnak egy laptopa,22eves) de csak iskolai dolgokra használhatjuk ha valaki "felügyel".Augusztusban leszek 18, mar alig varom. Es a kolit is :)

Persze ez se tetszik.nekik, hogy külföldre akarok egyetemre menni.

2016. nov. 17. 08:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
89%
Félre vagy informálva. Au-pair J1-es vízummal lehetsz, ha felsőoktatásban akarsz tanulni, ahhoz pedig F1 vízum kell. Ha F1 vízummal mész ki, akkor csak megadott körökben dolgozhatsz meghatározott számú órát egy héten, általában az iskola környékén, vagy azzal kapcsolatosan. A J1-es ideiglenes munkavállaló vízummal pedig nem fognak felvenni sehová. Lehet illegálisan játszani, de ne feledkezz meg arról, hogy mivel Trump lett az elnök, nagy valószínűséggel jobban fogják szűrni az bevándorlókat, ha meg elkapnak akkor nagy eséllyel ki fognak tiltani onnan, mivel amit tervezel az illegális. Szóval ez nem úgy megy, hogy majd megoldom, meg lesz valahogy, meg a barátnőm is így ment ki. Ha anyádék nem támogatnak, akkor ennek sajna lőttek. Jobb előbb beletörődni, mint később koppanni.
2016. nov. 17. 12:41
 22/38 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de tévedsz :)

Tanulhatok kint au pairként.

Persze nem olyan mintha rendesen egyetemre járnék, de tanulhatok egyetemen vagy fôiskolán. Sokan ezt az 500 dolláros támogatást nyelvtanfolyamra költik, de én nem arra szeretném :)

[link]

2016. nov. 17. 13:14
 23/38 A kérdező kommentje:
2016. nov. 17. 13:19
 24/38 anonim ***** válasza:
14%
16os,te egy ostoba vagy
2016. nov. 17. 13:20
 25/38 anonim ***** válasza:
90%
Ja, hogy erre gondolsz. Csakhogy ezzel nem kapsz rendes oklevelet. Pár kurzusért meg abszolút nem éri meg. Akkor inkább válaszd Norvégiát. Amerikában akkor érdemes tanulni, ha rendesen végig csinálod. Ne higgy nekem ha nem akarsz, de tudod én nem az interneten tájékozódtam, hanem tapasztalatból beszélek.
2016. nov. 17. 13:24
 26/38 A kérdező kommentje:

Kedves Utolso,

Engem nem zavar a véleménye, lehet másoknak ez a jó család

Nem vagyunk egyformák, én nem erre vágyom :)

2016. nov. 17. 13:25
 27/38 A kérdező kommentje:

Marmint Utolso elotti.

Nekem ez is jo, ha 2 évig kint lehetek :)

2016. nov. 17. 13:26
 28/38 anonim ***** válasza:
65%
Ha ez a kérdés valós akkor a szüleidnek kezelés alatt kellene állniuk. Milyen zenéket tiltanak?
2016. nov. 17. 21:34
 29/38 anonim ***** válasza:
20%

Összehordott hetet-havat, minden rosszat a szüleiről, amivel indokolni tudja, hogy menekülni akar otthonról, mert az élet a szülei mellett elviselhetetlen.

Lázadó kamasz, még egy év és nagykorú, meglehet, hogy most éppen büntiben van valami miatt, és ezek a szigorítások a bünti részei.

Ezért minden válasz rossz, amivel nem neki adunk igazat! :))

2016. nov. 18. 07:49
 30/38 A kérdező kommentje:

Nem vagyok büntetésben és nem is lázadok.

Ez az Õ házuk, szeretem és tisztelem Õket ezért elfogadom a szabályokat.

Õk ilyenek ezért amint tehetem különköltözök.

Reméltem van más is így itt és eltudunk beszélgetni, hogy lehetne kicsit hatni rájuk. De igazatok van, a költözés a megoldás :)

2016. nov. 18. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!