Mit lehet az ilyen szülôkkel kezdeni? Már unalmas.
Csak kereszteny/szülô által elfogadott konyveket olvashatunk nem találkozhatok kettesben a baratommal, megvan szabva milyen ruhát hordhatok, milyen zenet hallgathatok, milyen filmet nezhetek,kik lehetnek a barataim.
Most kaptam egy "okos" telefont (17.születésnapomra) ami a ház bizonyos részeirôl tudom fogni a szomszed wifijet, ha megtudnák ég a földdel..Jövôre olyan messze megyek egyetemre amilyen messze csak lehet.
Van internet es egy számitògép (és a bàtyàmnak egy laptopa,22eves) de csak iskolai dolgokra használhatjuk ha valaki "felügyel".Augusztusban leszek 18, mar alig varom. Es a kolit is :)
Persze ez se tetszik.nekik, hogy külföldre akarok egyetemre menni.
Ne haragudj, de tévedsz :)
Tanulhatok kint au pairként.
Persze nem olyan mintha rendesen egyetemre járnék, de tanulhatok egyetemen vagy fôiskolán. Sokan ezt az 500 dolláros támogatást nyelvtanfolyamra költik, de én nem arra szeretném :)
Kedves Utolso,
Engem nem zavar a véleménye, lehet másoknak ez a jó család
Nem vagyunk egyformák, én nem erre vágyom :)
Marmint Utolso elotti.
Nekem ez is jo, ha 2 évig kint lehetek :)
Összehordott hetet-havat, minden rosszat a szüleiről, amivel indokolni tudja, hogy menekülni akar otthonról, mert az élet a szülei mellett elviselhetetlen.
Lázadó kamasz, még egy év és nagykorú, meglehet, hogy most éppen büntiben van valami miatt, és ezek a szigorítások a bünti részei.
Ezért minden válasz rossz, amivel nem neki adunk igazat! :))
Nem vagyok büntetésben és nem is lázadok.
Ez az Õ házuk, szeretem és tisztelem Õket ezért elfogadom a szabályokat.
Õk ilyenek ezért amint tehetem különköltözök.
Reméltem van más is így itt és eltudunk beszélgetni, hogy lehetne kicsit hatni rájuk. De igazatok van, a költözés a megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!