Hogyan segithet a mediátor? Fontos!
Koszi a vàlaszokat. Nem lettem sokkal okosabb, de megerositettetek véleményemben.
1. Igen, én vagyok az apa.
2. A gyerek nem akar résztvenni ebben a dologban, az anyja tenné.
Tehàt az van, hogy én vagyok a hibàs, hogy nem akarom ezt a dolgot, ebben a formàban. Anyàval (kulon-kulon), a gyerek nélkul mediàtorhoz jàrni, hogy jobb kapcsolatom lehessen a gyerekemmel. Szàmomra, igy nonszensz.
Bár semmit sem írtál az Anyáról, én kicsit kiérzem, hogy neheztelsz az exedre és nem ápolsz vele egy "baráti kapcsolatot" még a gyerek ügyes-bajos dolgainak megbeszélése erejéig sem. A probléma ezzel van. A 16 éves nem kicsi, nyilván tudja mi oka volt a szülei bválásának és akaratlanul is az egyik fél mellé áll.
Nalunk is nekünk szülőknek kellett volna mediátorhoz menni de az exem nem volt hajlandó.
Gondolkozz el Te mit hibáztál a válás megtörténtéig és ne habozz megbeszélni a gyerekkel. Ha őszinte vagy, javulhat a kapcsolatotok de ehhez az anyával is normálisan kell kommunikálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!