Ha a gyerek dolga a házimunka, főzés, mosás, tanulás (mert itthon minden rám van bízva), akkor a szülőnek mi a dolga?
Nalunk is ugyan ez a helyzet nyugi :) De en figyelembe veszem hogy anyu rengeteget dolgozik, es a párja is kint van Hollandiába 6hetett 2 hetett itthon.. Mégse nyavagjok mert tiszteletben tartom:) nekem is jol esett mikor anyu nem dolgozott nyaron vagy akar munka utan össze takarított a szobámat ameddig en dolgoztam reggel 7tol delutan 4-5ig foliaban! :) te is értsd meg ot! Ennyivel tartozol.. :)
18/l
Utolsó, akár én is írhattam volna. Nekem is elváltak a szüleim, anyámmal maradtam, mindent én csináltam otthon egyedül, az udvart is. Anyám csak főzött, hetente háromszor, de reggelit, vacsorát, bevásárlást, takarítást én intéztem 12 éves koromtól kezdve.
Köszönet szinte soha, szidás, ordítizás, ha valami nem felelt meg az elvárt szintnek, az volt.
Volt, hogy este 11-kor kerültem ágyba, addig tanultam, meg takarítottam. A seprés kimaradt. Anyám fél 12 körül hazaért munkából és kirángatott az ágyból, hogy mekkora egy trehány dög vagyok, költözzek el apámhoz stb. Emlékszem, egész éjjel sírtam.
szegeny szegeny hamupipokek...
a haztartas nem csak fozes mosas ugye?
Csak magad utan pakolsz kivallo
Csak magamra fozok csak magamra keresek penzt mint szulo
Nem onzo disznokat nevelunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!