Van rajtam felesleg amit igyekszek leadni.10 kilót szeretnék leadni ebből 3-4 kilót már le is adtam.Mivel már idegesített,hogy folyton azzal jön,hogy nézzek ki kicsit fogyhatnék mert dagadt vagyok.Elkezdtem futni az udvarba a kutyámmal, többet sétálni.Már meg az a baja,hogy nagyon keveset eszek szinte az egész ebédemet visszakaparom annyira elkezdtem undorodni magamtól a folyamatos fikázása miatt.Folyamatosan azzal jön,hogy én milyen rosszul nézek nagyon széles a csípőm abból fogyhatnék.Ő se egy száll bél de mindig engem fikáz a súlyommal.Tudok egy kicsit csinosodni de sose leszek olyan vékony mivel nehéz a csontom és genetikából is ilyen testalkatot örököltem de azért igyekszek csinosan kinézni.Tudom,hogy magamnak kell,hogy megfeleljek de már annyira zavar,hogy folyamatosan a súlyomba beleköt.Alapból nem vagyok megelégedve magammal nem,hogy így,hogy folyamatosan sérteget.Miért nem tudja elfogadni,hogy husis vagyok? Miért nem jön rá,hogy ezzel a maradék önbizalmamat is elveszi?
Nyugodtan piszkáld te is a súlyával! Aztán beszéljétek meg, hogy együtt futtok! :)
2016. nov. 11. 22:39
2/9 anonim válasza:
Privátban válaszoltam.bocsi
2016. nov. 11. 23:05
3/9 anonim válasza:
Nyugi, akármilyen leszel, fikázni fog. Komolyan, ez hozzáállás és nem valódi problémafelvetés kérdése.
Ha 10 kiló feleslegből leadtál 3-4-et, akkor olyan bazi kövér nem lehetsz. Rajtam is 10 kiló volt pluszba, még úgy se néztem ki rosszul, persze most azért csinosabbnak érzem magam.
Vannak, akik azért piszkáltak, hogy dagadt vagyok (60 kilósan...) és vannak, akik most piszkálnak, hogy sovány vagyok. Nekem ez segített elengedni a sok hülye elvárást.
2016. nov. 11. 23:21
4/9 anonim válasza:
"mivel nehéz a csontom"
WTF? :D :D
Szerinted azért vagy dagadt, mert nehéz a csontod?
Az nem is látszana kívülről...
2016. nov. 11. 23:30
5/9 anonim válasza:
Egy angol fickó 60 kilót adott le, mert a barátja minden nap azt küldte SMS-ben, hogy rohadt dagadék. Hatásos volt.
Vajon próbálta máshogy mondani édesanyád régebben, hogy az egészség fontos? Vagy egyszer csak rájött, hogy van egy lánya, aki nagyon dagadt?
Ha nézel egy testzsírszázalékos képet, akkor mekkorára tippeled a saját indexed? És milyen nemű vagy? Gyanítom, hogy nőci. Ők szoktak inkább csípőre hízni. Hanyadikos vagy?
Kérd meg anyud, segítse a fogyást és több zöldségget adjon kajára.
2016. nov. 11. 23:53
6/9 anonim válasza:
Azért bánt mert szeretné ha vékonyabb lennél mint Ő. Ezt komolyan jó lenne vele megbeszélni hogy ne piszkáljon, hanem inkább főzzön lightosabb kaját már csak az egész család egészsége érdekében.
Az a kis plusz, ducis testalkat pedig nem baj, sőt divatos manapság a csajoknál. A fiúk is szeretik.
2016. nov. 12. 00:21
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó,
ducis? Definiáld a ducisat, mert nekem más az elképzelésem róla. Tekintve, hogy a Google első képnek ezt adta be a "duci" szóra, még inkább úgy érzem, hogy ez a szó magyarázatra szorul. [link]
2016. nov. 12. 02:36
8/9 anonim válasza:
Igaza van anyukádnak. Én sem lennék büszke egy dagadt lányra. Mivel, ha nem betegség miatt ilyen, akkor igénytelen. Igénytelen, mert mértéktelenül zabál, nem törődik az egészségével, külsejével. Lusta és gyenge jellem is, mivel nincs akarat ereje ellenálni a zabának. Sokszor sajnos nem lehet szépen szólni, mert tovább hitegeti magát a dagadék, hogy ő jól van így.
2016. nov. 12. 06:58
9/9 A kérdező kommentje:
Nem zabálok mértéktelenül ebédre csak egy vékony szeletke húst eszek vacsoráig semmi vacsorára pedig egy doboz joghurt és ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!