Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tamogatjatok a gyereketeket a...

Tamogatjatok a gyereketeket a sportolasban?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit sportol? Mennyibe kerul?

En elegge depresszios vagyok, sokszor szorongok, es eleg rossz alvo vagyok. Az iskolaorvos javasolta, hogy sportoljak, leginkabb az uszast javasolta, mert elegge tulsulyos vagyok, de sajnos eleg draga az uszoda. Felhoztam a szuleimnek, de mondtak, hogy az uszas tuti nem fer bele a keretbe.

2016. nov. 9. 03:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát kérdező....nekem nem támogatták sose. Mondván, hogy nincsenek jó jegyeim. Viszont azért nem voltam jó tanuló, mert eszméletlen sok felesleges energiám, és figyelemzavarom volt. Szóval tanári javaslat ide vagy oda nem.

Most, felnőtt (22, haha.) koromra tehetem meg azt, hogy sportolok. Jégkorong és lovaglás.

A te esetedben kérd meg az iskolaorvost, hogy beszéljen a szüleiddel.

2016. nov. 9. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Pedig az uszodánál kevés olcsóbb dolog van.
2016. nov. 9. 11:40
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Igen az egesz csalad tulsulyos sajnos.

Utolso! Egy 10 alkalmas uszoberlet 10ezer Ft. Szerintem eleg draga. Es kell venni furdoruhat, sapkat, szemuveget, papucsot stb.

2016. nov. 9. 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Én jelenleg jeet kune do-ra járok, itt havi 5000 az edzés, heti 3x. Szüleim a sportban mindig támogattak, viszont ha valamit már huzamosabb ideig csináltam, akkor nehezen hagyták, hogy befejezzem.

Én is azt javaslom, hogy próbálkozz a futással, vagy a bicajozással. Mostmár elég sok telefonra letölthető alkalmazás van, ami méri, hogy hány kilómétert mesz. De ha tényleg erősen túlsúlyos vagy, akkor inkább bicajozással kezdj (mondjuk ahhoz mostanában elég hideg van szerintem :/ )

Akár otthoni gyakorlatokkal is próbálkozhatsz. Súlyzókkal (kezdésnek mondjuk fél kilósakkal), prank gyakorlatokkal, de neten is nézhetsz pl.Rubint Réka videókat.

Ezekkel kapcsolatban, ha gondolod, privátban szívesen linkelek oldalakat.

Sok sikert!

16/l

2016. nov. 9. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!