Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti köteleznétek a fiatokat,...

Ti köteleznétek a fiatokat, hogy táncoljon a szalagavatón?

Figyelt kérdés

Jövőre leszek végzős (tehát most tizenegyedikes (fiú) vagyok), kb 1 év múlva pont ilyentájt lesz a szalagavatónk.

Mivel az iskolánkba több mint kétszer annyi lány jár, mint fiú, ezért már most elkezdődtek az évfolyamban a fiúk lefoglalása a lányok részéről.

Nekem őszintén semmi kedvem hozzá, hogy táncoljak, de édesanyám valószínűleg nagyon szomorú lenne emiatt..

Nem vagyok az a népszerű típus... Ennél fogva több mint valószínű, hogy nem egy 10/10-es lány fog a partnerem lenni (a "maradékból" kapok valószínűleg valakit). De igazából ez tökmindegy, mert nincs is olyan csaj a lehetőségek között, aki miatt meggondolnám magam.

Nagyon ügyetlen, szégyellős, elvonulós, szorongó vagyok, emiatt valószínűleg rohadtul izgulnék az egész miatt, sőt, még a próbákon is befeszülnék, emiatt leégetném magam/partnerem.

Pénzt is spórolnánk ha nem táncolnék, ráadásul nem maradnék ki semmiből, mert az afterpartyra elmennék, a táncpróbákon pedig szinte semmilyen hülyéskedés nincsen, és valószínűleg a haverjaim is két részre osztódnak (kétféle táncot lehet választani). Azt sem lehet mondani, hogy még gázabbnak gondolnának emiatt az emberek, mert már most van 2 olyan srác, aki mondta, hogy ők nem táncolnak, tehát nem egyedül maradnék ki.

Édesanyám nagyon szereti az ilyen hülyeségeket, igazából nem tudom miért..

A nővéreim szalagavatóján már megtapasztaltam, hogy, ha nem készül 10-15 különböző fénykép a családról, különböző felállásban, akkor anyám idegbajt kap.

2016. nov. 7. 18:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kötelezni??

Idióta.

Megbeszélném vele, bánná ha kihagyná.

2016. nov. 8. 21:39
 22/26 anonim ***** válasza:

20:

Aki ennyi alapján ítélkezik, az nagyon felületes.

2016. nov. 8. 22:38
 23/26 anonim ***** válasza:
22, ha te nem érzed, hogy mi is itt a baj, akkor veled is nagyon nagy a baj :)
2016. nov. 8. 23:26
 24/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, kötelezni senki sem fog egy 18-9 éves fiút semmire.

Ha meg tényleg nem akarsz táncolni, akkor ne táncolj, garantálom, hogy nem fogod megbánni. Én se bántam meg, hogy nem táncoltam, de nem is kerített neki senki se nagy feneket. Az osztályból se táncoltak sokan, szóval senkit sem érdekelt.

2016. nov. 9. 00:21
 25/26 anonim ***** válasza:

Én nem kötelezném.

De basszuskulcs, ez kemény... nem randizni mennétek, hanem táncolni. Ahhoz elég beképzeltnek és felszínesnek kell lenni, hogy emiatt picsogjon egy maholnap felnőtt férfi, hogy nem az évfolyam aktuális szupermodelljével fog táncolni :D.

2016. nov. 9. 09:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem kötelezném, ha a mi időnkben lett volna ilyen, én se táncoltam volna (alapvetően sportos csaj vagyok, egy báli ruhában úgy érezném magam, mint egy feldíszített majom). De ez a "maradék" komment elég gázra sikeredett, azért azt érzed, ugye... nyomass már fel magadról egy képet, hogy eldöntsük, te hol állsz azon a skálán...
2016. nov. 11. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!