Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti köteleznétek a fiatokat,...

Ti köteleznétek a fiatokat, hogy táncoljon a szalagavatón?

Figyelt kérdés

Jövőre leszek végzős (tehát most tizenegyedikes (fiú) vagyok), kb 1 év múlva pont ilyentájt lesz a szalagavatónk.

Mivel az iskolánkba több mint kétszer annyi lány jár, mint fiú, ezért már most elkezdődtek az évfolyamban a fiúk lefoglalása a lányok részéről.

Nekem őszintén semmi kedvem hozzá, hogy táncoljak, de édesanyám valószínűleg nagyon szomorú lenne emiatt..

Nem vagyok az a népszerű típus... Ennél fogva több mint valószínű, hogy nem egy 10/10-es lány fog a partnerem lenni (a "maradékból" kapok valószínűleg valakit). De igazából ez tökmindegy, mert nincs is olyan csaj a lehetőségek között, aki miatt meggondolnám magam.

Nagyon ügyetlen, szégyellős, elvonulós, szorongó vagyok, emiatt valószínűleg rohadtul izgulnék az egész miatt, sőt, még a próbákon is befeszülnék, emiatt leégetném magam/partnerem.

Pénzt is spórolnánk ha nem táncolnék, ráadásul nem maradnék ki semmiből, mert az afterpartyra elmennék, a táncpróbákon pedig szinte semmilyen hülyéskedés nincsen, és valószínűleg a haverjaim is két részre osztódnak (kétféle táncot lehet választani). Azt sem lehet mondani, hogy még gázabbnak gondolnának emiatt az emberek, mert már most van 2 olyan srác, aki mondta, hogy ők nem táncolnak, tehát nem egyedül maradnék ki.

Édesanyám nagyon szereti az ilyen hülyeségeket, igazából nem tudom miért..

A nővéreim szalagavatóján már megtapasztaltam, hogy, ha nem készül 10-15 különböző fénykép a családról, különböző felállásban, akkor anyám idegbajt kap.

2016. nov. 7. 18:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
54%
Nálam a világon nem volt nagyobb szorongó a középsiskolában hidd el nekem, nagyon keményen próbáltam meggyőzni őket, hogy ne keljen táncolnom, de végül belementem és nem bántam meg, tény, hogy volt néhány gázos szitu, de a magunkfajtának, mikor nincs (?), viszont arra a pár próbára és estre félretettem a saját egomat, és megcsináltam, igaz nem lettem így se egy nagy táncos :D, soha nem is leszek, de az az öröm a rokonok arcán és valamilyen szinten meghatódás az mindent felülír, ez igazából nekik szól és a lányoknak (kiélhetik hercegnős álmaikat), nem a mi világunk, de tényleg csak azt tanácsolom, hogy erre a pár alkalomra rakd félre az egódat, szerintem megérdemlik.
2016. nov. 7. 19:06
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Egyre menőbb nem táncolni, nem kényszeríteném a gyerekem.

Ha viszont ilyen szinten lenne agyilag, hogy 10/?, akkor igen szomorú lennék.

2016. nov. 7. 19:41
 13/26 anonim ***** válasza:
10%

Nem kényszerítenék rá semmi olyat ami nem életbevágó. Viszont javaslom, hogy jelentkezz! Azért ez elég nagy élmény. Alsóbb évfolyamokból nem lehet párt választani? Van egy csomó lány, aki imádná, hogy előbb is táncolhat. Ilyenre ne sajnáld a pénzt, egyszeri alkalom. Ne csak az legyen a célod, hogy édesanyád boldoggá tedd, hanem az is fontos, hogy te legyél. Én nyolcadikban nem akartam keringőzni, végül utolsó utáni pillanatban mégis felirattam magam. Nagyon megbántam volna, ha nem megyek el. Jövőre lesz szalagavató. Már előre félek. Én esküszöm, hogy nekem óriási vízcseppekben izzad a tenyerem:D

Szóval erősen javaslom, hogy ne hagyd ki! 16l

2016. nov. 7. 23:26
 14/26 anonim ***** válasza:
Ugyan már, bírd ki és táncolj, jó lesz! Nálunk heti 1 óra volt a próba, ami igazán kibírható, és különösebben ügyesnek sem kell lenni hozzá, előre meg hátra kell lépegetni. A párodat meg nem kötelező feleségül venni, de akár még jó barátokká is válhattok.
2016. nov. 8. 01:20
 15/26 anonim ***** válasza:
14%

Ha nem keringőzöl már nem is készül kép a szalagavatódon? Nálunk nem egy ember volt, aki csak a keringőt hagyta ki. Konkrétan egy "stresszes" átöltözést hagytak ki ;)

Viszont nem elmenni magára a szalagavatóra nagy butaság.

2016. nov. 8. 07:04
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

vicces,hogy a leírás alapján tipikus szerencsétlen lúzer vagy az osztályban, mégis van képed elvárni,hogy a legszebb ,leügyesebb lányok táncoljanak veled. de ugye nem így lesz,inkább nem is táncolsz,mint hogy a maradékot kapd..pedig te is maradék lehetsz.

egyébként nem kötelező dolog,ha a nem veszel részt,akkor nem.

2016. nov. 8. 09:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Vannak emberek akik nem alkudnak meg... Én is ronda vagyok, nem volt és soha nem is lesz barátnőm, de nem érdekel. Szembeköpném magam, hogyha feladnám saját magamat, csakhogy megfeleljek a társadalomnak... Nem lesz 10/10-es csajom? Hát akkor nem lesz. De nem fogom beérni kevesebbel.
2016. nov. 8. 10:54
 18/26 anonim ***** válasza:

Anno anyám nagyon akarta, hogy kosarazzak. Egyre jobban utáltam, főleg a rossz társaság miatt. Mikor abba akartam hagyni, akkor azt mondta, hogy később nagyon meg fogom bánni. Folyton ez volt a fejemben, mikor az abbahagyáson gondolkodtam, hogy mi van, ha később megbánom, mert egyszerűen elültette anyám ezt a gondolatot. Végül rá pár évre végső elhatározásra jutottam, és abbahagytam.

Utólag bánom... azt hogy nem előbb hagytam abba.

Ez kicsit időben nagyobb léptékű sztori, csak arra akarom felhívni a figyelmedet, hogy ne hagyd meggyőzni magadat azon érvvel, hogy utólag bánni fogod. Ez nem érv, ez csak egy olyasmi, mint egy "önbeteljesítő átok", már ha beleesel. Ha most nem akarod, nem szeretnéd, akkor ne csináld, ha esetleg később szeretni fogsz táncolni, akkor még ha akkori fejeddel rossz döntésnek is bizonyul utólag, attól még most ez rossz neked.

2016. nov. 8. 11:00
 19/26 anonim ***** válasza:

16:

Miért ne? Attól, hogy valaki nem a hűdefa.szagyerek, hanem egy introvertált, szorongó ember, még ugyanúgy akarhat többet, mint bárki más. Lehet, hogy sokkal értékesebb ember, mint aki kifelé menőzik, de belül gyenge.

2016. nov. 8. 11:03
 20/26 anonim ***** válasza:
84%

# 19/19

Igen, aki maradéknak titulálja a nem fullos csajokat, az bizonyára nagyon értékes személyiség.

2016. nov. 8. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!