Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Anya utál engem

Isabell10303 kérdése:

Mit csináljak? Anya utál engem

Figyelt kérdés
Jó jegyeim vannak. Csak annyit engedek meg magamnak hogy bagozok titokban. Azóta mindig ver. Most torte el majdnem az orromat. Nagyon faj. Senkire sem számíthatok. Egyedul élünk. Apa elhagyott minket. Nagyszülők is utalnak, engem. Kb mindenki akit ismerek. Most itt vagyok lila foltokkal, vérző orral. Azt se engedi hogy kijojjek a szobámból. Mar eltiltott mindenkitől. Semmit se tehetek. De ha szolok másoknak intézetbe megyek. Könyörgöm, mit tegyek? Nem akarok intézetbe menni, de a vereseket se akarom. Apámmal próbálom felvenni a kapcsolatot h segítsen de az ram se bagozik. Mit kellene csinálnom? 13/L
2016. nov. 4. 13:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szépen suli utan bemesz a rendorsegre es feljelented anyadat sulyos testi sertesert amiert jo idore bevarrjak a sittre te meg vagy otthonba vagy neveloszulokhoz kerulsz. Azert meg nem verhet mert cigizel. Cigizni nem bun tok mindegy hany eves vagy.
2016. nov. 7. 02:18
 12/12 anonim válasza:
13 évesen? Te hülye vagy xdd
2017. okt. 3. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!