Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit kéne csinálnom...

Szerintetek mit kéne csinálnom mit tennétek ha van egy álmom de ezt csak a szüleim akarata ellen tudom véghez vinni?

Figyelt kérdés
van egy álmom szeretnék leevezni a Dunán teljes hosszában a fekete tengerig egyedül a saját kajakommal már 20 éves vagyok nem vagyok kiskorú de szüleimmel élek és anyám elég domináns személyiség sosem engedné hogy egyedül elmenyek egy ilyen több hónapos túrára,de nekem ez az álmom bármit megtennék azért hogy végrehajtsam a tervem gyerek korom óta ez egy olyan dolog amit véghez akarok vinni és most van itt ennek az ideje mert még nincs saját családom és fix melóhelyem később már nem biztos hogy megtehetem majd a kötöttségek miatt.szóval azt tervezem hogy majd ha jön újra a jó idő egyik nap mikor anyumék dolgoznak vagy elmenek üdülni valahova lelépek úgy hogy hagyok búcsú levelet hogy azért mégis tudják hogy élek meg hogy 2-3 hónap és hazajövök ti hogy reagálnátok erre? szerintetek van más megoldás?mit tanácsoltok?
2016. nov. 3. 21:43
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Na eljutottál végül Romániába?:D
2017. máj. 25. 17:37
 42/43 A kérdező kommentje:
kiprobáltam milyen egyedül a dunán de csak kisebb távon pár napra 2 éjaszaka volt,(szét is fagytam este piszkosul hideg van még akor) áprilisban 40 km le és 40 fel tesztelésre jó volt nem mondtam le a célomról de fokozatosan haladunk idén nyáron még a célom csak a magyar szakasz egy jó nagy része
2017. máj. 25. 23:47
 43/43 A kérdező kommentje:
tapasztalatt kell még, meg az az igazság hogy közben lett barátnőm nem igazán akarnám itt hagyni mert oké az utazás a kaland is isszonyat vonzó dolog, de a szeretett meg más finomságok többet érnek,:) azért ilyen 1 hetes turában simán benne vagyok csak nem több hónapra, most igy gondolom de ki tudja mit hozz az élet az az igazság hogy vonz ez is meg az is
2017. máj. 25. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!