Szerintetek mit kéne csinálnom mit tennétek ha van egy álmom de ezt csak a szüleim akarata ellen tudom véghez vinni?
Ha a szabályozás megengedi, akkor igen, jogod van vállalni a kockázatot, ha megengedheted magadnak ezt az utat. Viszont ha eléggé felnőtt vagy ahhoz, hogy keresztülkajakozz fél Európán, akkor ahhoz is legyél elég felnőtt, hogy ezt közlöd a szüleiddel, akármilyen domináns is az édesanyád.
Én biztosan nagyon kiakadnék, de nem azért, mert követed az álmod, hanem a "szó nélkül lelépek" rész miatt.
Én a helyedben kiállnék magamért, elmennék, DE megbeszélném a szüleimmel, hogy ezt most el kell fogadniuk. (Viszont természetesen rendszeresen tudatnám, hogy jól vagyok.)
Voltál már a Sebes Kőrösön tavasszal? Vettél már részt vándortáboros kajaktúrán?
Majd ha mindkettőre igen a válaszod, van értelme beszélgetni erről. Láthatóan halvány fogalmad sincs az egészről.
amúgy sokan leeveztek már mások is egyedül is ez nem olyan nagy dolog mintha az oceánon eveznél át,a hajóm 150 kg bir én vagyok 81 kb szóval jól elhelyezve simán elbírja a konzerveket és a vizet
látszik nem sokan eveznek akik az oldalt nézik ma:)
Ez egy regi ismert bevalt tura
Mar az uttorok is csapatban csinaltak mikor gyerek voltam
Nagy sokszemelyes csonakokban satorral sajnos nem kerultem sorra de mentem volna en is.
Sok sikert de keress egy tarsat az almodhoz.
400-50 konzerv, ha naponta csak egyet eszel meg, másfél hónapra elég. De hol akarod megmelegíteni? Honnan veszel hozzá kenyeret? Ha ki mégy a partra, hol hagyod a kenudat? Ha nem jól kötöd ki, elsodorhatja a víz. Mit csinálsz, ha esik az eső napokig, vagy viharba kerülsz?
Egy ilyen túrára még a tapasztalt kenusok is jobban felkészülnek, mint ahogy te képzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!