SOS! Ez normális? (több lent)
Új barátom van. Van 2 lányom, az egyik 14, a másik meg 9. A 14 évest nevezzük L-nek. Szóval egyik nap elmentem randizni ezzel a bizonyos pasival, viszont csak L-nek mondtam el. Elég furán kezelete, de nem úgy, hogy aggódnom kellene. Másnap mikor beszéltünk a lányommal, megmutattam neki, hogy ki a pasi. És hát a pasi 42 éves, én amúgy 34 éves vagyok. Megkérdezte L, hogy hány éves, és erre még furább reagált. Másnap amikor haza értem, azzal támadott le, hogy utána járt a pasasnak, megkérdezte előző barátnőjét, hogy miért hagyta el, és a végén az arcomba vágta, hogy neki nem szimpatikus a pasi, és hogy nem akarja, hogy vele járjak. Mondtam neki, hogy nem biztosak az érzéseim a pasi iránt, erre ugyanazt mondta. Nem értettem. Egész este ezen gondolkodtam, hogy mi volt ez. Nem volt sok kapcsolatom, csupán 3. Az előző nagyon rosszul sikerült.
Ez normális? Vagy miért van ez?
Nekem már az fura, hogy a 14 éves lányod Sherlock Holmest játszik, és leinformál mindenkit.
Amúgy egy gyerek perspektívájából teljesen normálisan hathat. Még fiatal, én sem örültem volna anno egy új "pasinak" aki beférkőzik az életünkben. Most már máshogy gondolkozom.
Beszélgessetek sokat, tudatosítsd, hogy Ők a legfontosabbak számodra, de neked is szükséges van kapcsolatra, hiányzik egy férfi szeretete, stb. Ha normális, megfogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!