Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarja hogy felnőjjek...

Nem akarja hogy felnőjjek vagy nem érdeklem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:) 18 éves lány vagyok, és nem igazán értem anyum viselkedését. 2 éve van barátom, és anya sose beszélt velem szexről, vagy ehhez hasonló dologról. Fel sem világosított. Most én vetettem fel neki hogy nem kellene-e orvoshoz mennem. Szeretnék fogamzásgátlót szedni, de gondoltam ezt így nem közlöm vele, még ezen is megsértődne. Nem akartam ezt mögötte intézni, akkor ő lenne megsértődve hogy miért nem szóltam neki. Az orvoshoz úgy is egyedül megyek, ott el tudom majd mondani higy szeretnék gyógyszert. Itthon meg megkérem hogy váltsuk ki. Máshogy nem tudom hogy lehetne, mivel nem beszélt velem soha, és nekem kell kezdeményeznem.

Más is van/volt így? Most ilyen téren nem érdeklem, vagy csak azt akarja hogy egyedül intézzem? Nem tudom hová tenni ezt a helyzetet:D

Előre is köszi a véleményeket:)

2016. okt. 31. 21:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tényleg ez látszik a legjobb ötletnek, feleaben fizetjük majd. köszi a tanácsokat és a véleményket.:)
2016. okt. 31. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért nem világostott fel, mert úgy gondolta már tudsz mindent.

A gyógyszert meg tényleg fele-fele arányban fizessétek, a barátodnak is épp úgy érdeke, mint neked. Nem egy nagy összeg az enyém pl. 3havi adag 6 ezer Ft, ha elfelezitek, azt pont 1000Ft/hó. Ennél több megy el szerintem ha óvszert használtok.

2016. nov. 1. 10:42
 13/13 Norman Bates ***** válasza:

Wow, ezek a valaszok megleptek... tenyleg penzbe kerul a fogamzasgatlo? Angliaban elek par eve, itt kezdtem el szedni, itt a haziorvos felirja es a patikaban ingyen kiadjak, senkinek sem kell fizetni, csak receptkoteles.

Gondolom van partnered, ha fog. gatlora van szukseged, esetleg vele beszeld meg, hogy tudna-e finanszirozni.

2016. nov. 2. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!