Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan reagálnátok arra,...

Ti hogyan reagálnátok arra, hogyha azt mondja neked az anyukád:"ha nem kapnék börtönt érte, megölnélek"?

Figyelt kérdés
14/l

2016. okt. 30. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

szerintem is eléggé durva kijelentés. ha máskor is mondott már ilyeneket anyukád,akkor szerintem próbálj apukáddal/nagyszüleiddel lakni inkább. ennyi idősen már téged is meghallgat a bíróság,ha nem anyukáddal akarsz élni.

nyilván így nem tudjuk,hogy viccből mondta -e és amúgy jó anya, vagy tényleg komolyan gondolta és lehet jövő hónapban nálatok lesz a fókusz,mert tényleg neked ment

2016. okt. 31. 18:42
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Az ilyennek nem gyerek való hanem villamosszék.
2016. okt. 31. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

Na azért álljon már meg a menet! Csak az egyik oldalt hallottuk. A mostani kölkök képesek olyanokat vetíteni, hogy csuda! Ebben a mindent megengedő világban, ahol a szülőnek már semmilyen joga nincs a nevelésre (rendes nevelés, nem ilyen mondatok!), ahol a piciny büdös kölök ó jaj, nehogy sérüljön, ott az elvadult kiskamasz hajlamos csak az anyja szavait ideírni, de, hogy pontosan mi és hogyan történt pontról-pontra, azt már nem!

Szinte biztos, hogy a tányér elmosása körüli vita csak a kiindulópont volt, a jéghegy csúcsa, a többi elhangzottról a saját részéről és, hogy hogyan jutottak el idáig, arról meg mélyen lapít....

Ezt támasztja alá az is, hogy a koszos tányér elmosása ebben a korban már maga után, miért is nem természetes drága kérdezőnél???

Úgyhogy az éremnek mindig két oldala van, csak ezt sokan hajlamosak elfelejteni!

Hogy hogyan, és mi által jutottak el ide, arról nem regél. És biztos, hogy ez

már csak utolsó csepp volt a pohárban.

Ettől függetlenül elég durva kijelentés, de nem ismerjük, nem tudhatjuk, hogy kérdező miféle "jógyerek" a mindennapokban!

2016. okt. 31. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Ilyet nem szabad mondani. Bármit csinál az ember gyereke.
2017. ápr. 12. 10:04
 15/15 anonim válasza:

Első forgatókönyv:

Háháháháháhhh...

Második forgatókönyv:

De, kapsz és nem fogsz.

Harmadik forgatókönyv:

Veled ellentétben én sokaknak hiányoznék.

Negyedik forgatókönyv:

Azt hittem, már próbálkoztál vele, de úgy látszik csak balf♡sz vagy.

Ötödik forgatókönyv:

Hmph.. Kit érdekel?

Hatodik forgatókönyv:

Oké.

Hetedik forgatókönyv:

Kölcsönös a dolog, de szerinted kinek kedvezne a bíróság?

2018. aug. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!