Valoban elveheti gyerekeimet az apjuk?
Szeretnek tapasztalatot tanacsot kerni!
10 ev hazassag utan ami kb harom eve megromlott elgagytam ferjemet ket gyerekemmel egyutt. 6 es 8 evesek. Evek ota kertem h valtoztassunk mert a hazassagunk tonkre megx legyen idonk egymasra de semmi. Majd tavaly marciusban kozoltem h nem szeretem valni szeretnek. O nem akart h probalkozzunk es probalkoztunk vagyis en o nen igazan. Szerinte jo volt minden.dolgoztunk mindketten gyerekekkel voltam tobbet iskola ovoda egymasra nem volt idonk en kertem h utazzunk el ketten csinaljumk programot o nem akart. Juliusban egy munkatarsammal komolyabbra fordultak a dolgok o akkor elkoltozott otthonrol megromlott hazassag miatt. Orlidtem de dontottem valok. Ferjemet kozben megkereste a leendo parom exe es ok tutokban osszejottek. Pokolla valt az eletunk. Gyerekeknek azt mondta h ne anyanak rubancnak hivjanak mert miattam tonkre ment a csalad. En alberletet kerestem surgosen ferjem ejjelente eljart mint kiderult ahhoz holgyhoz. Egyik ejjel mentem dolgozni gyerekeket elvitte tudtom nelkul noverehez o elment a holgyhoz. Reggel mikor hazaertem kiakadtam hol vannak hiszen itthon kellene lenniuk. Allitotra h itthon volt majd osszeszolalkoztunk es o megvert. Kek zolx voltam feljelentettem latlelet de mivel tagadta semmi nem lett. Decemberben elkoltoztem en par hettel kesobb gyerekekkrl megbeszelve a mostani parommal elunk azota is. O osszekoltozott a parom nejevel. Fenyeget telefonon nekimegy paromnK majd beadtam a valast gyerekrartast nem fizetve nalam voltak gyerekek 10 honapid de o vitte lathatasra oket. Most a harmadik targyalason kinelentette h kellenek a gyerekek ket het itt ket het ott vagy teljesen keri oket mert van 800 rzer gyerektartas elmaradasa. A biro kornyetetranulanyt rendelt el. Most rettegek miket fog hazzdni. En parommal elek ket gyerekkel akit fiam imad lanyom imadta amig apja azt nem mondta h nem szeretheti mert neki az faj. Jol elvagxunk de lanyom orlodik. Parom sokat foglalkozik veluk apjuk inkabb xsak lsnyommal h ott vannak. Iskola ovi azt mondja apukarol nem tudnak semmit nem ismerik. Mi egy kulon hazban lakunk gyerekeknek kulin szoba apuka mamanal hat emberrel. Rettegek h elceszitem oket mert tudom h ott nem kapnak meg a kelli torodest ahhoz h reljes erteku emberek legyenek. Van valakinek tapaszralata tanacsa?
Elire is koszonom a valaszokat!
A gyerekek nemcsak a tieid. Nem értem ez miért nem evidens sok nő számára. Az apának is hiányozhat a gyerek, joga van velük élni. Sajnos nem mind teheti meg, mivel a bíróság anyapárti. Nem hivatalosan, de a gyakorlat szerint igen.
A te példád is bizonyítja, hogy jobb lenne sok esetben, ha az apa nevelné a gyereket. Tőled sem a magyar nyelvet, sem pedig erkölcsöt nem tanulnának. Az apának adok igazat és természetesen neki drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!