Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valoban elveheti gyerekeimet...

Valoban elveheti gyerekeimet az apjuk?

Figyelt kérdés

Szeretnek tapasztalatot tanacsot kerni!

10 ev hazassag utan ami kb harom eve megromlott elgagytam ferjemet ket gyerekemmel egyutt. 6 es 8 evesek. Evek ota kertem h valtoztassunk mert a hazassagunk tonkre megx legyen idonk egymasra de semmi. Majd tavaly marciusban kozoltem h nem szeretem valni szeretnek. O nem akart h probalkozzunk es probalkoztunk vagyis en o nen igazan. Szerinte jo volt minden.dolgoztunk mindketten gyerekekkel voltam tobbet iskola ovoda egymasra nem volt idonk en kertem h utazzunk el ketten csinaljumk programot o nem akart. Juliusban egy munkatarsammal komolyabbra fordultak a dolgok o akkor elkoltozott otthonrol megromlott hazassag miatt. Orlidtem de dontottem valok. Ferjemet kozben megkereste a leendo parom exe es ok tutokban osszejottek. Pokolla valt az eletunk. Gyerekeknek azt mondta h ne anyanak rubancnak hivjanak mert miattam tonkre ment a csalad. En alberletet kerestem surgosen ferjem ejjelente eljart mint kiderult ahhoz holgyhoz. Egyik ejjel mentem dolgozni gyerekeket elvitte tudtom nelkul noverehez o elment a holgyhoz. Reggel mikor hazaertem kiakadtam hol vannak hiszen itthon kellene lenniuk. Allitotra h itthon volt majd osszeszolalkoztunk es o megvert. Kek zolx voltam feljelentettem latlelet de mivel tagadta semmi nem lett. Decemberben elkoltoztem en par hettel kesobb gyerekekkrl megbeszelve a mostani parommal elunk azota is. O osszekoltozott a parom nejevel. Fenyeget telefonon nekimegy paromnK majd beadtam a valast gyerekrartast nem fizetve nalam voltak gyerekek 10 honapid de o vitte lathatasra oket. Most a harmadik targyalason kinelentette h kellenek a gyerekek ket het itt ket het ott vagy teljesen keri oket mert van 800 rzer gyerektartas elmaradasa. A biro kornyetetranulanyt rendelt el. Most rettegek miket fog hazzdni. En parommal elek ket gyerekkel akit fiam imad lanyom imadta amig apja azt nem mondta h nem szeretheti mert neki az faj. Jol elvagxunk de lanyom orlodik. Parom sokat foglalkozik veluk apjuk inkabb xsak lsnyommal h ott vannak. Iskola ovi azt mondja apukarol nem tudnak semmit nem ismerik. Mi egy kulon hazban lakunk gyerekeknek kulin szoba apuka mamanal hat emberrel. Rettegek h elceszitem oket mert tudom h ott nem kapnak meg a kelli torodest ahhoz h reljes erteku emberek legyenek. Van valakinek tapaszralata tanacsa?

Elire is koszonom a valaszokat!

2016. okt. 30. 13:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A jelenlegi parommal akivel elek az en ex ferjem a parom exevel el.
2016. okt. 30. 13:53
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem sajnalni kell ha egy hazassagbol kilepsz ahhoz szerintem jogod van. De hogy a gyerekeket meghurcoltasd ahhoz szerintem nincs. En ugy gondoltam hogy masok is elvaltak mar es fognak is normalis korulmenyek kozott.
2016. okt. 30. 13:55
 13/26 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként ezt már kérdezted.

Nem tudom, hogy ügyvéd cserére gondoltál-e már? Lehet, hogy én tudom rosszul, de az exednek a felgyűlt gyerektartást visszamenőleg ki kell fizetnie, attól, hogy innentől fele-fele időt töltenek nálatok, még ez alól nem mentesül. Erre ügyvéd mit mond?!

Azt már írtuk a múltkor is, hogy a volt férjed nem fogja ezt olyan jó megoldásnak tartani, mikor be kell vásárolni az első hónapban mindent két gyerekre, mert nem vagy köteles két külön ruhatárat és komplett háztartást fenntartani. Amíg nála vannak, ő köteles róluk gondoskodni, teljes mértékben. A gyerekeket viszi, abban a ruhában, ami rajtuk van, és kész. Két hétig oldja meg a váltóruhát, tisztálkodó szereket, és az étkezést. Ha betegek, akkor a gyógyszert, táppénzt, és a felügyeletet. Nyáron és szünetek alatt detto, vagyis fizeti nekik a nyári tábort, ha nem kap szabadságot, és a többi.

Ha most ennyire el vagy anyátlanodva, akkor itt az lesz, amit a férjed kitalál, mert képtelen vagy az asztalra csapni, és harcolni a saját érdekeid mellett.

Úgy használja a gyerekeket ellened fegyverként, ahogy kedve tartja. Ha nála vannak két hétig, és nincs ruhájuk, nem kapnak enni, akkor mi lesz?! Beadod a gyerekelhelyezést újra, vagy elrohansz bevásárolni?

Kicsit embereld már meg magadat, mert ennek jó vége így nem lesz.

2016. okt. 30. 13:56
 14/26 A kérdező kommentje:

Koszonom a batoritast!Ramfer.

Igen kerdeztem csak azota volt egy targyalas is miota azt a kerdest feltettem. Biro nem hozott dontest csak kozolte apukaval hogy a hatralekot dontse el hogy fizeti ki es koteles fuzetni innentol kezdve ha akar ha nem.

Harcolni fogok ertuk ez biztos!!!

Koszonom a valaszokat.

2016. okt. 30. 14:02
 15/26 anonim ***** válasza:
43%
Nem csak kiléptél egy házasságból, de szétvertél egy másikat is.
2016. okt. 30. 14:02
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

"Biro nem hozott dontest csak kozolte apukaval hogy a hatralekot dontse el hogy fizeti ki es koteles fuzetni innentol kezdve ha akar ha nem."

Akkor most mi a kérdés??

A hátralék miatt akarta a gyerekeket, de akkor tök feleslegesen kapálózik. Mivel fizetnie kell.

Amíg a bíró nem dönt, addig nálad vannak, és az exed köteles gyerektartást fizetni. Ha nem, akkor behajtják, vagy leüli.

A környezettanulmányban is látni fogják, hogy hat ember él egy lakásban. Nálatok mindenük meg van.

Most egészen őszintén, hogy lehetsz ennyire tehetetlen, hogy még mindig ezen rugózol, hogy mi van, ha elveszi őket?! Szerinted erre tényleg van reális esélye?!

Basszuskulcs, akkor se veszik el a gyereket az anyjától első füttyre, ha veri őket, a párnával fojtogatja, és csak a suliban kapnak enni a menzán! (Sajnos megtörtént eset.)

Ha legközelebb pattog az exed, hogy elveszi a gyerekeket, akkor röhögd körbe, és hagyd ott a pi.csába. Ne legyél már ilyen nyámnyila, két gyerekes anya vagy, felnőtt nő, és ideje lenne úgy is viselkedni. Nem hiszem el, hogy benned ennyire nincs egy kicsi "anyatigris".

2016. okt. 30. 14:18
 17/26 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez borzalom. Mindenki mindenkivel közös erővel szarjátok el a két gyerek életét.

" Egyik ejjel mentem dolgozni gyerekeket elvitte tudtom nelkul "

Ez hogy lehet?? egyedül vannak otthon éjjel???

2016. okt. 30. 14:21
 18/26 A kérdező kommentje:
Koszonom elő fog jönni garantalom! Nem engedem hogy elvegyék. Mindig én gondoztam őkrt es en is fogom.
2016. okt. 30. 14:26
 19/26 anonim ***** válasza:
13%

"Ferjemet kozben megkereste a leendo parom exe es ok tutokban osszejottek"

- ennek miért kellett titokban megtörténnie - két elhagyott szingli ember esetében?

2016. okt. 30. 14:27
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem egyedul voltak az apjuk vigyazott volna rajuk amig dolgoztam. Nekem ezt mondta edesapa hogy igy lesz. Nem igy volt.
2016. okt. 30. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!